HANDO saat 10.00 güneş tam tepeye dikilmeden otobanın havsa girişinde bekleyecek sizi
HANDO zaman ve saat verdi... :x
Yazdırılabilir Görünüm
HANDO saat 10.00 güneş tam tepeye dikilmeden otobanın havsa girişinde bekleyecek sizi
HANDO zaman ve saat verdi... :x
ya HANDO kardeş sana bir soru sorabilirmiyim ? :? :? :?
şu kızgın suratın artık gülsün azıcık yaffff :evil: :D ... ben korkuyom senden :shock: :( ...kovboylar hep kızgın mı oluyorlar :? :?
Bu model böyle hocam,
Tayfun tiye aldı :P
evet belli hatta benle muhatap bile olmuyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...kovboylar kadınlarla konuşmuyorlar galiba :evil: :evil: :mrgreen:
HANDO'NUN yüzü kızgın olabilir ama yüreği ışık verirken ateşle eriyen bir mum gibidirAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
bilenler bilir...
HANDO'NUN cevabı budur... :)
bu ışıklı yüreğe gülmek daha da yakışıyomuş falla :cheesy: :cheesy: :D ,daha bir IŞIK saçtın HANDO "cuğum :cheesy: :cheesy: :+1: ... artık korkmuyorum :roll: ... fakat sen erime bize ,memlekete ışıklı yürekler lazım... :cheesy:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
eğer bir ışık varsa parlayan, birşeyler var demektir yok olan.
işte bu HANDO'NUN ta kendisidir...
HANDO öğreten hocayı saygıyla selamlar... :D
saygı, sevgi ve selamlar öğretmenden ; taaaa Edirnede ki HANDO ya....
hoca gülümseyen HANDO"ya teşekkür etti :alkis:
başının üzerindeki şapkasından başka şeylerde taşır HANDO...
iyi ve güzel insanlara saygı ve hürmeti
HANDO gelemeyişinize üzüldü... :cry:
:scared:
ben de üzüldüm, çünkü hep geleceğim diye planlar yapıyordum ama işte hiç birşey insanın planladığı gibi gerçekleşmiyor ...ama ben kısmete çok inanırım ,sağlık olsun bi daha ki sefere gelebilirim inşaallah ...
ne yazlığı be güzel hocam; lastik patlattık... arka taraf iice kastırmaya başladı... rulmanlar su koydu koyacak... ben güvenemedim makinaya.. bi de o yollarda kalırsam tam rezillik olacak... hafta içi değiştirmeye çalışıcam kısmetse ama bu yol beni aştı... herkeslere ii eğlenceler...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı