Şahbatur 1. - Gürbatur 2.
Yazdırılabilir Görünüm
Ben işyerinden hafta sonu izni kopardım, ama cuma öğlene kadar çalısmam lazım. Yarın öğlen saat 4 gibi esimle yola çıkacağız. Çadır yerimin sorumluluğu, Celil ağabey ve Serhattadır. Bu arada benim gibi cuma geç çıkacak arkadaslar varsa beraber sürebiliriz.
eeeee bende geleyimmi benı cagıran yok?
http://n1308.hizliresim.com/1d/n/rq6nj.jpg
:wrn::wrn::wrn: ARKADAŞLAR HAREKET SAATİNİ 11.00 incirli 12.00 eskihisar feribot OLARAK DEĞİŞTİRDİK :wrn::wrn::wrn::wrn:
AVRUPA YAKASI BULUŞMA NOKTASI : SAAT : 11.00 de Hareket
Bakırköy mevki incirli ömür plaza karşısı topkapı yönü
ANADOLU YAKASI BULUŞMA NOKTASI :? bölge aranızda bir yer belirleyin
İKİ GURUP ESKİHİSAR ARABALI VAPUR İSKESİNDE BULUŞUYORUZ
Bursa olarak toplu bir plan yapılmadı iş saatleri uymayanlar var ama ben cuma öğleden sonra kısmetse oradayım,
1- cihan54
2- ozguralic +1
3- mesutdikmen
4- ilicio
5- kerem
6-
7-
8-
9-
10-
11-
CUMA saat: 11.00 hareket
12.00 Eskihisar arabalı vapur iskelesi
* aidikurt
1- CELİL
2- serhatsezer
3- Oldwolf - (yenikapı-yalova yapabilirim. çiftlikköy'de teyzemin mezarını ziyaret durumu nedeniyle)
4- Rona
5- salih
6- Recep
7- ağafendi
8- Utku
9- inancalio
10- UCANLAZ
11- eralp
12- Ömer
13- burak _332
14- anilaki +1
15 -
16 -
Celil ile Ruşen Abilerime helal olsun diyorum.
Anasını satayım, herkes kamp hazırlığında, ben ders programı yapıyorum. Yok arkadas bu gün zaman saat 4 e kadar geçmez.
Evet arkadaşlar bende motoru yükleyip yola koyulmaya gidiyorum kamp ta görüşmek üzere 8)
Bursa'da hava puslu, yağmur yağabilir. :mrgreen:
...Ve Bursa ya ilk yağmur damlası düştü... Yalovada durumlar nasıl, bu gece 23:00 gibi festival alanında olurum diye planlıyorum inşallah yolda yağmura yakalanmam.8)
Ruşen Abi ile görüştüm yalova'da yağmur yok arkadaşlar mutlu:) 2 gün daha orada eğlenecekler
Arkadaşlar ben eve vardım. Herkese teşekkür ederim, çok güzel bir festival daha geçirdik. Bir dahaki festivale kadar 1 kış seznu bekliycez artık. 8)
nasıl geçti serhat var mı foto
GELEN TÜM ARAKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER GÜZEL BİR FESTİVAL DAHA SONA ERDİ nazarnazarnazar8)
Resimler hazırlanıyor :mrgreen:8)
Arkadaşlar gelen herkese ayrı ayrı tesekkur ederiz. Çok keyıflı bir festıval gecırdık . Uzun sureden berı bu olaylardan kopmustum ; sızlerle beraber vakit gecırmek , muhabbet etmek ve yol yapmak cok keyfılıydı kendıme geldım valla bundan sonra benı daha sık goreceksınız :)
Arkadaslar butun resımlerı toplayıp album yapıcam bılgınıze
elinizdekı tum resımlerı
aidikurt@gmail.com atarsanız sevınırım
Birileri o kartingin hesabını verecek. Seneye her iki ekipte yer alıcam :x
Bu arada Sakarya'ya (Egsoz şampiyonluğu olan) 1100 Dragstar'la döndüm :p :p :p :p :p :p :p :p:p :p :p :p:p :p :p :p:p :p :p :p:p :p :p :p:p :p :p :p:p :p :p :p
Eko çatla patla e mi :x
Çok ağır oldu be Ruşen abi.Bu kadar laf edeceğini bilseydik.Senden zırnık isteyene lanet ederdik.
Evet haklısın bizler kamp yapmasını bilmiyoruz belki.Belki de maddi yokluklara rağmen sadece beraber olmak,dostane sohbetler yapmak,eğlenmek,stresimizi atmak amacıyla bütün imkanlarımızı zorlayarak festivale geldik.Eksiğimiz gedimiz var belki ama bu kadar da yüzümüze küfreder gibi vurmanın ne alemi vardı.
Ben kamp yapmış, kamplara katılmış bir adam değilim.Ayrıca kamp yapmaktan nefret etmeme rağmen eşimi, çocuğumu yalnız bırakma pahasına daha önce grubumuzun hiçbir kampına katılmamama rağmen sırf bu arkadaşlık ve dostane ortama katılabilmek için son iki kampa da geldim,adabı örfü bilmem. Biz anadan doğma kampçı değiliz kusura bakma.Hatta kurduğum çadır dahi Celil'indir.Sen yaş itibariyle bizlerin büyüğüsün.Bizlere önder,rehber olacağına sırttan bıçaklama çabasındasın.Ne yapmak istediğini açıkçası pek anlamadım.Yorum yapmak istemişsin ama batırdın be abi.
Bu forum yardımlaşma forumudur her alanda ben ne imkanım varsa paylaşmaktan çekinmem yardım yaptığımda da arkadan konuşmam.Kaypaklık yapmam.Rahatsız olduğum bir konu varsa da ilgili kişilerle yüz yüze konuşurum.Sonradan yazmanın hiçkimseye bir faydası olmuyor be abi.
Olmadı be abi.Olmadı........................................ ...................
Arkadaşlar konuyu gereksiz insanlar için dağıtmayalım lütfen
Keyfımıze bakalım resımlerı paylasalım geyiğimize devam edelim . Bu guzel festıvale kımsenın golge dusurmesıne ızın vermeyelım cevap dahı vermeyın bu tur yazılara ben gereken cevabı verdım zaten .
Daha oncede bır cok kez bu tur yazılar yazan kendınızı bılmezler oldu hepsının sonu YANLIZLIK oldu.
Bu soğuk duş etkisi biraz iyi oldu
Ne olduğumuzu sorguladık
Peki neyiz biz, amacımız ne ? Altımızdaki oyuncaklar sayesinde ortak paydada bulunan insanlarız .başta motor muhabbetiyle başlayan arkadaşlık zamanla kişiselleşerek ahbaplığa kardeşliğe itilenleriz. Yeri gelir ev taşımada yardım eden ,kedisi hasta olunca arkasını kollayan, maddi anlamda sıkışınca çözüm arayanlarız.
Formda bulunduğum sürece kendimce e büyük ayıbım Atilla'nın babası vefat edince baş sağlını unutmam oldu.
Her neyse bu formda olduğum süre içesinde sayısız gezi düzenledik, binlerce km yol yaptık, yine sayısız kamp yaptık ,kimler geldi geçti çok sevdik birbirimizi özlüyoruz bazen ,olsun
Kamp yaptığımız zamanlarda sayımız kaç olursa olsun aslında tektik. Yola çıkmadan herkes eksiğini yazar ,neleri olduğunu yazar bir bütün olup giderdik. Kimi; balta ,keser, çay ,şeker ;kimi ızgara ,et, pompa ;kimi ise sadece çadırını yada kendini .hiç yadırgamazdık bu durumu hemde hiç amaç keyifli vakit geçirip bol fotoğrafla kazasız eve dönmekti her zaman ,kampta kendiliğinden bir görev paylaşımı olurdu ;oldun toplar ,mangalı yakar, alışverişe gider ,temizlik yapar ,sofrayı hazırlar yada hiç bir şey yapmaz. bu durum kimsenin umurunda olmazdı tabi
Ben hep oldun toplayıp mangalı yakardım cok hoşuma gider. Her neyse bütün bunları kendimiz yapacak olursak zevk vermez maliyeti yüksek olur yorucu olur 1 olur 2 olmaz özetle durum budur. Kasmayın yani böylede olacak hep
Nerde kalmıştık .en son çok eğlenmiştik.
Ek olarak Serhat bafın bende kalmış ,güvende su an görüşmek üzere
Valla uzatmayayım diyorum ama yazmazsam da içime dert olacak...
"KAMP SADECE ÇADIR ALMAK VE KURMAK DEĞİLDİR...." Aynı zamanda paylaşmaktır, yardımlaşmaktır, kardeşliktir.
Çadır almaya ve kurmaya bile gerek olmayabilir; hanım yanımda olmadığı sürece benim çadırda bir kişilik yer müsaittir. Hatta zorda kalırsak 3 kişi de sığarız. :mrgreen:
Para vermeden kafayı bulmak isteyenlere de alkol tedarik edilir. :p
Terliklerimi de herkes giyebilir. Ama bana pompa lazım, el pompası var çok uğraştırıyor. Bir de sigarasız kalırsam her türlü otlanırım. Bu böyle biline. :p
Birazcık rahatladım... :mrgreen:
ozaman hülooooğğ :D ''herkeze'' biz kez daha teşekkürler'' :D
Emrehan olayı özetlemiş. Tişikkürlir börülcem :p
Rövanş maçında görüşürüz kardeşim 8)
Serhat dişli rakipsin kabul ama o kadar peşin konuşma derim kardeşim :mrgreen:
Frenlerim tutmadığı için neredeyse herkesle çarpıştım Cihan hariç kimseyle kasti bir çarpma olmadı, Cihanı da üçgen formla bariyere yönlendirdim direk çarpmadım yani :mrgreen:
kusuruma bakmayın çok güzel maçtı 8)
Festivali bilmem ama bizim muhabbet gayet güzeldi. Arada bir festivali yoklasakta grup olarak kendimiz festival olmuştuk zaten.
Herkese güzel muhabbet ve paylaşımları için teşekkürler, tekrar daha geniş bir grup olarak görüşmek dileyle.
Ben aleti ancak 2. turda çözdüm, 5. turdan sonra kitabını yazdım, seneye görüşürüz :lol:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen: