kubilay bey ben gelmek istiyorum amaa cok korkuyorummm...
Yazdırılabilir Görünüm
kubilay bey ben gelmek istiyorum amaa cok korkuyorummm...
neden gorkiiin la denizim yakışıklım... :P :PAlıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaşlar neyi dert ediyorsunuz.
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.
üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14. Aslanburclu
15. Sihirli_eller
16. İnci
17. vecdi.yalın
18. Ros
19. gecee
20.
NESRİN- NESLİHAN mıydı ondan korkuyormuş :evil:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
İlker, beni yine eledin ya, hayırlısı :mrgreen:
valla kazara bu topiğe gireni bile ekliyorum anlamam gecee sana da hayırlı olsun kanka
Korkma kardeşim elinden tutarız bizAlıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
valla ekliyonda birini ekliyon birini siliyon
ya arkadaşlar neyi dert ediyorsunuz.
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.
üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14. Aslanburclu
15. Sihirli_eller
16. İnci
17. vecdi.yalın
18. Ros
19. carvalho (+5)
20.gecee
21.
22.
23.
24.
25.
Selçuk +5 silinmiş kardeşim
bu arada rulmanları halledebildinmi
Bu sefer de Gecee yok. Anlaşıldı, kadro 19'da sabitlendi :)
Pardon, o da eklenmiş. Sözümü geri aldım..
dağanık burhan arıyor hala dükkanda rulmanları ulan bütün karslılar dağınıkmı oluyor be kardeşim ...... burhan anladın sen onu
len selçuk listeye düzgün bak
Elin ayağın durmuyor ki kardeşim. Bi siliyon bi ekliyon :P :mrgreen:
Allah kolaylık versin biçıksında alet bi buluşma yaparız artık
3 gün 3 gee inmiycem zaten üstünden
aha aha aaa inci ablam sen cok yaşa emi...
en sonunda ole olacak bi gün...
geri gelmicem gittiğim yerden ...
bir sene sonra bi bakmışsınız elimde şarap şişesi ( it ödüren cinsinden ) üstüm başım yırtılmış dolanıyorum ...
kısmet diyeyim gelmek isterim ama şimdiden söz veripte gelemezsem olmaz ...
hele o zaman yaklaşsın da ona göre netleştiririz ...
SACİT beye, KUBİLAY beye cok selam....
valla girdin artık listeye dönen dönektir gecee bu kadarda büyk konuşuyoruz bak. bizim listeden anca cesedi çıkabilir kişinin ki ALLAH korusun hepimizi. tosyada görüşmek üzere kardeşim
kardeşim o zaman yeni bi kalçaya ihtiyacın olacak. Burhana söyle varsa ondanda bi tane ayarlasın :P :P :D :DAlıntı:
Çay sigara ve R vitamini için durulur herhalde İsmail kardeşim hepten adamı kaybetmeyelim daha ne geziler yapıcaz İlker kardeşimle
Sadece kalça olsa iyi kol da lazım özellikle sağ kol. Mesela ben durmayı sevmediğim için her defasında 200 km. giderim ortalama. Ama kollar sanki kilitleniyor. Ani durumlarda refleks ile uyum halinde çalışmayacak gibime geliyor yani çolak gibi oluyor insanın kolu. Haydi arkayı boşver o durduğu yerde duruyor her ne kadar uyuşmuş bir vaziyette de olsa.
Motojunıor Mehmet kardeşim Sarıkayalar Tosya da motor bakımı da yapacak ve siz yapacaksınız servis olarak. Yağ olarak hangi marka yağ kullanacaksınız. Yani bize uymazsa yağımızı alaıp gelelim diyecektim de. Biliyorsun ben yağ ve yağ filitresini değiştirmek istiyorum orada.
korkiyim diyim amaaaAlıntı:
anammmm nedecem ki ben şimdi.... :D
gecee kardeş ilkere bi büyük, eski olmayan rakıyı gönderiyosun. listede her türlü alicengizi sağlıyo ... :D :D
brek brek işlem tamam. :P :evil: :P
oooo ismailim damardan girdin bak şimdi. ama satmam kimseyi bir büyüğe be (bir kasaya büyüğe belki olabilir zannımca :D :cheesy: :evil: :lol: :oops: )
gecee kardeşim duydun gerekli olanı. yalnız rakıları gönderirken hele haberdar et ki ilker kardeşim tek başına bi kasa içmek zorunda kalmasın :cheesy: :cheesy:
ya arkadaşlar orası tosya valla rakı makı muhabbetinde görürlerse adamı gererler gibime geliyo dikkatli olmak lazım
İsmailim listeden çıksada kadrodan çıkamaz mecbur gelecek tosyaya tabi sende öle o nedemek öle kesinleşmedi filan sabah 5te mahalleyi yıkarız haberin ola
kubilay baba valla gelmek için her türlü seferberliği yapıyorum. gelişmeler gelmemden yana . azimle mücadeleye devam. :cry: :cry:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Valla sizi bilmem de benim aile efradı orada olacak... Ben vişne suyuna devamm. Tabi masa altından :evil: :evil:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yapma komtanım ya Tosyalılarda bilirki R vitamininin vucuda çok yararı vardır insanlar belirli dönemlerde(akşamdaaaaaaaaan akşama) iç organlarını alkole yatırırlarki pas tutmasın işlevi devam etsinAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Harbiden düz mantık diye buna derim ben işte....helal be kubilayım.... :cheesy:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
okan senin bu gün hiç müşterin yok galiba :? :? baksana, postlarını okumak için ben yetişemiyorum :evil: :evil:
:) Evet evet yaşar baba hatta arasıra içeri biraz peynir atarlarki mayalansın diyee :D
valla bu gün ay sonu ya örtmenim herkes kendi derdine düşmüş ... bu yüzden bizdede iş olmuyo otomatikman... :lol: :lol: :lol:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Belli belli , açılır inşallah tez zamanda işlerin...
amaaaannnnn .. boş ver örtmenimm... vur patlasın çal oynasın... :lol: :lol: :lol: :lol:
gezmek lasım .. muhabbet lasım... yeni arkadaşlar tanımak lasım...makara lasıımm...
hayat çok kısa bas gaza... demiyomuydum ben bi aralar... :lol: :lol: :lol:
yapma komutanım mekan güzel, kişiler güzel, muhabbet güzel, müzik güzel, yemek güzel burda içmiycezde nerde içicez. kapıadğında spedeeyle 2 büyük içtik ( biraları sayamadım bile) valla yıkılmadık. insan böyle ortamlarda sarhoş olamıyor. Sabah icabında bir göle gireriz o bizi zımba gibi yapar. Kapıdağdaki gibi. İsmaili ijlal ben sabahın buz denizine girince aslanlar gibi olduk
[right:a83629e254]http://img505.imageshack.us/img505/5157/bumudurbudurtrkmdrtrktrxf9.jpg[/right:a83629e254]
rakı balık
karpuz
pernir
hepsi olur...
admin gibi içip içip gezeceğim kendimden gececeğimmm....
dayyttt dağılınnn seviyorummmm ulennn seviyorummm
nalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
biri beni durdursun mu neydi .... :D
fethiye civarından dipsizgöl etkinliğine gidecek olan var mı?
Hala yirmidemiyiz be eller nerde bu eller
Ksımet diyoruz abi ben her daim hazır asker olduğum için virşey diyemiyorum net olarak, inşallah güzel olur...
Bugün Mehmetle konuştum ben çadırda kalmayacağım bungalov evler varmış onlarda kalacağım.