heeeeee... olabilüüüüü... hiç düşünmemiştim....düşünceli çocukmuş yavvvv... :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
heeeeee... olabilüüüüü... hiç düşünmemiştim....düşünceli çocukmuş yavvvv... :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ehueuhue..
bir de kızıyorsunuz mahsum kerataya..
helal seninle gurur duyuyoruz istikrar..
Bu istikrar abidesinde süte sürülecek akıl yokmuş hakkaten...
ben bu tarz adamlarla çok karşılaşıyorum.. daha ziyade 10 - 15 yaş arası ileri düzey oyun oynayan.. xxx siteleri gezen.. oralara girebilmek için crack yapıp kendini hacker zanneden tipler.. yazık bunnara kafa yoracağına Kaldera nın dediği gibi biraz DİL öğrense iyi olur.. Ama Nerde Bal Kabağında O Lezzet..
Arkadaşlar bu İstikrar dallaması bir tek bana göndermemiş o emailleri ama banada adresini göndermiş Esenyurt Jandarma karakolu astsubay bilmem ne yahu adam tam bir hıyar vere vere jandarma ismi veriyor bilmiyorki sitenin yarısı asker, jandarma anında gırtlağına bastık çocuk neye uğradığını şaşırdı belkide şimdi Hamburg dadır :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yaaa bu lavuk banada gondermemiş o maillerden zaten tespit ettikleri arasında benimkide yoktu ne yaw yoksam ben adam yerine konmuomuyum bu sitede :D istikrar bile sallamadı yaw :D
Yanlız değilsin ugur banada göndermemiş yoksa bizden tırstıdamı göndermedi???? :lol: :lol: :lol:
walla abi normal ortamda korkutucu bi goruntumuz var insanlar yaklasömıoo samimi olmuoo ama burada şirin kibar dursun die ugurcuk dedik kenimize adam gene tırtdı desene :D len istikrar yolla o mailden bak walla kızmayacam sana bişide yapmıyacam en azından benim yapacaklarım muslum baba yada emrah komutan kadar iz bırakmıyacak hayatında :D hade yolla maili:D
Yaww bende görmek istiyom aslında Okan silmiş Uğur abi sendeki duruyosa gönderde bizde gülelim biraz
Arkadaşlar tamam bu adam iyi birisi değildi. haddini aştı. yapılmaması gereken şeyler yaptı . kendisi savcılığa şikayet edildi de . 3 gün sonra bu da hakkını aramaya kalkar da , arkasından yazılanlkarı delil gösterip kendisine hakaretler edildiği için dava açarsa ????
Bu kadar vukuat işlemiş siteyi deli etmiş sonrada savcılığa verecek bizi ve aynı mahkeme salonuna girecek??? yok yok bu tarz bu salağa uymuyoAlıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
Tamam dava açacaksa açsın, yeterki kendini bir tanıyalım, ondan sonra ne halt edebilirse etsin. Ben bu gibi on para etmezlerin ilk iki satır yazmasından notumu verir ve dalarım adama. Benim birtakım başka şüphelerim var ama neyse msn den merak edene anlatırım kısaca.
Sabahdan beri internetin yetersizliğinden site tam açılamıyordu, daha yeni geldi de iki kelam edelim dedim.
Baba kaydımda yoksun eklermisin yenikoylu_ua@hotmail.com
okumaktan gözlerim ağrıdı
macera aramak böyle bişey
emeği geçen herkese teşekkürler
valla abılerım bu adam kım bılmıyorum ama o guvenme dedıgı koruma demırı (sanırım bahsettıgı deponun altından uzanıp alt tarafa gıden krom boru) antalyada cok sokak serserısıyle savaştı ve kazandı bence koruma demırı gayet guzel sadece devrı cok yüksek kullanan arkadaslar arada bır cıvata sıkacaklar e 15 000$ lık motor dfdegıl sonucta bındıgın motoru tanıcan
BU ARADA HEPINIZE SAYGILAR SUNARIM.....