[quote=Kaynarca;66516]Burak kardeşim, gideceğimiz mekada sahne ve Hande Yener vsvs gibilere konser verdirtecek elektronik ses cihazları mevcut. Bilmem alatabildim mi :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Evet ses sistemi baya sağlam, ayak üstü adamla konuşamıyoduk nerdeyse, orda ses yayını bitmeden uyunmaz valla kolay kolay :p
infinitedreams ve carvalho.. Benim mor renkli imzamı okumuyosunuz heralde. Anlatabildikleriniz anlayabildiklerimle sınırlı :D
Şaka bir yana bu konuyu daha önce de konuşmuştuk Selçuk'la. Bu işle ilgili bir ekip ayarlayalı aylar oldu. Benden bu konu için haber bekliyorlar. Ancak benim Bosna işi nolur onu bilemiyorum. Konserim olmazsa sizi müzik konusunda mahcup etmemeye çalışırım. Tabii ki bu sitenin diğer sanatçı üyeleriyle birlikte..
Not: Müziği kendim yapmayacağım zira III.Selim eserlerini kimse kumsalda dinlemek istemeyecektir. :p
Amaa nerede ne müzik yapılacağını da bildiğimiz için size o ortama uygun bir müzisyen kadrosu ayarlamaya çalışıcam..
Değiştirmemişlerse oranın dandik bir ses sistemi vardı, doğru. Ancak elimizdeki şartlarla en iyisini yapmaya çalışırız. Hele bi kesinleşsin de herşey...
Sen tevazu ile tersini söylemişsin ama senin söylediklerini anladım Burak kardeşim, rahat ol :)
Bosna konserine göre durum değişecek demişsin. Sağlık olsun, bir raptorrider ülkemizi yurt dışında önemli bir sanat etkinliğiyle temsil ediyor, son derece gurur verici... Gezi her zaman yapılır...
Ayrıca beach'te belki konser de olabilir o akşam, sahne boş olmayabilir yani. Bir iki hafta içinde netleşir her şey...
Şaka bir yana artık haziran ayının içindeyiz, geri sayım başladı ve zaman hızla geçiyor, keyifli bir organizasyon olacak, bu sefer maxiumu eğleneceğimize ve dinleneceğimize eminim...
Dikili de kalacağımız yerdeki oda fiyatlarını nasıl öğrenirim, kaçırmış olabilirm, tekrar yazarsanız, oda kahvaltı bir kişi çift kişi falan, odalar da klimalıdır tabii ki.
Aksu abi, Kişi başı 25 YTL. Kahvaltı dahil. İstenirse motelde mutfak var, malzemeler alınıp istenildiği gibi kendi yemeğinizi hazırlayabiliyorsunuz.
Ayvalık'ta da benzer fiyatlarla anlaştık. Bir mekan, bungalow tarzı evler için 50 YTL'ye kadar fiyat indi. genel olarak 5 kişilik odalar, 7 kişiliğe kaar var. O da alternatif olabilir.
Bende telefon numaraları var ama evde. Akşam bu topikte yazaım. Çadırda kalmayacak arkadaşlar rezervasyonlara bugünden başlasa iyi olur.
ya cadır gibisi varmı yavvv ben cadırdan baska yerde kalmam valla