ewet abiler yaaw niye kaçırıyorsunuz tadımızı... :oops:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel hep beraber gidip hep beraber gelicektik işte... :P :P :P
ustalarımızdan yol yardımları alıcaktık.
bu ne şimdi parça pinçik :-1: :-1: :-1:
Yazdırılabilir Görünüm
ewet abiler yaaw niye kaçırıyorsunuz tadımızı... :oops:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel hep beraber gidip hep beraber gelicektik işte... :P :P :P
ustalarımızdan yol yardımları alıcaktık.
bu ne şimdi parça pinçik :-1: :-1: :-1:
sevgili bull
tadını kaçırmak için değil yazılanlar.tadımızın kaçmaması için.ne kadar tecrübelisiniz bilmem uzun yolda ama tecrübeli olsan herhalde yazmazdın parça pinçik diye.bizim isteğimiz hepimizin hiçbir sorunla karşılaşmadan eskişehir e varması.ama olurda sen ve senin gibi düşünenler olur bir grup sizde öyle gelirsiniz .amacımız eskişehirde olmak kazasız belasız.
sevgilerimle
hayır Rıza abicim benim parça pinçik dediğim senin yol planın değil.
tabiki öyle 30-40 motor arka arkaya gidemeyiz - gitmemeliyizde
benim dediğim babaların bizi bırakıp ayrı gayrı gitmesi...
Zaten Alperde Kozyatagı buluşmasından sonra 5li 5li gruplarla çıkmayı planlıyodu aslında bunlarıda konuşmak planlamak için önümüzdeki hafta arası bi çay partisi yapabiliriz herkez uygun görürse tabi
merak etme sen.mutlaka bir bilen olacaktır sizinle.ben şimdiden diyeyim.Gökhan kardeşimi sıkıştırın sizinle gelmesi için.o cumartesi yola çıkıyor.ayrıca Alper de epeyce tecrübelendi sanırım.Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
uzun yol tebrübeli beyler.bu kardeşlerimizi cumartesi yanlız birakmazsınız dimi?
evet katılıyorum..... bir toplantı yapalım ve son durumları konuşalımAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Aşırı iş yoğunluğum sebebiyle geziye katılamıyorum. İş durumumdan az-çok haberi olanlar anlayışla karşılayacaklardır. İstanbul neyse de, diğer illerden gelecek arkadaşları/abileri göremeyecek olmak çok koyuyor. Aslında il dışı o kadar geziye gittim ama... bu başka olacaktı.
Hayırlı yolculuklar millet. Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.
Nihat hani bütün yoğunluğunu bu geziye verecektin :cry: :( ...Diğer toplantılara da gelmiyon niye. :? ...seni aramızda görmek istiyozz :roll: ... bak benim yeni püsükleti de deneyecektin hani :?
kaç kişi gideceksiniz bilmiyorum ama;Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
dörtlü beşli gruplar olarak gidin.bu küçük grupların arasına diğer araçları sokmayın.kendi şeridinizde yasal hız sınırları içinde şeridi doldurarak ilerleyin.
araç sürücüleri önünde motor görmek istemedikleri için korna,far yakma gibi yöntemlerle taciz ederler..kesinlikle aldırış etmeyin. yol vermek için
kenara çekilmeyin..dönüşlerde,virajlarda asla motorun önüne bakmayın.sürekli döneceğiniz yere bakın.nereye bakarsanız motor o yöne döner.asla unutmayın.viraj içinde arka frene özellikle basmayın...öndeki aracı geçecekseniz hep birlikte geçin..
Sevgili Aidikurt ben+1 arkadaşım(artcı) gelmek istiyoruz.Bunun için ne yapmamız gerekiyor?Bende öyle çadır,tulum falan yok.Ayrıca benimle gelmek istiyen iş arkadaşımın doğayla içiçe yaşama konusunda hiç deneyimi olduğunu zannetmiyorum.Bana yardımcı olursan sevinirim.