Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: aslantürk34 Nickli Üyeden Alıntı Sirkeci deki meşhur çiğköfteci Ali usta yi biliyonmu ondan alalım HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi pazar yağış olmayaydı yapardık bir sirkeci tarafı :(
Atıl Devrem Yetiş yemekten içmekten bahsediliyor : DDD
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı pazar yağış olmayaydı yapardık bir sirkeci tarafı :( Valla ne canım çekti haaa hava belli olmaz bianda değişiyor cumartesi bakalım hava durumuna ona göre bı çiğköfte ezeriz HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: aslantürk34 Nickli Üyeden Alıntı Valla ne canım çekti haaa hava belli olmaz bianda değişiyor cumartesi bakalım hava durumuna ona göre bı çiğköfte ezeriz HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cumartesi düğün var ya :( sabahtan da dövme işim var... dövmeden sonra Anadolu yakası Ataköy tarafına geçeceğim düğüne...
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Cumartesi düğün var ya :( sabahtan da dövme işim var... dövmeden sonra Anadolu yakası Ataköy tarafına geçeceğim düğüne... Cumartesi pazar günü için hava durumuna bakarız demek istedim HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı Atıl Devrem Yetiş yemekten içmekten bahsediliyor : DDD devrem. hiç sormaperşembe assos a gidip pazar dönecektim. havaya baksana patatese bağladı. gidiş ve dönüş yağmur veriyor heryere
Devrem seni yağmur engellermi motorcu adam yağmur çamur dinlemez
İyi akşamlar rr
iyi akşamlar Gökhan
Alıntı: WOLF Nickli Üyeden Alıntı devrem. hiç sormaperşembe assos a gidip pazar dönecektim. havaya baksana patatese bağladı. gidiş ve dönüş yağmur veriyor heryere evet malesef pazar günü yağis gösteriyor : ( cuma akşamına kadar bekle belki rüzgar çıkar dağıtır havayı