Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Vefa bozacısını soyarkene :mrgreen::p Bu keşif gezisiydi :cheesy:
Alıntı: özgürr Nickli Üyeden Alıntı Dalton brothers :cheesy: fotolar için teşekkürler ömerim :) Güzel bir Aile gezisi ardından biraz sohbet ve sonrasında boza çok iyi geldi sağolun kardeşlerim :) ama şu dalton işine girmesek:? :)
Alıntı: atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Güzel bir Aile gezisi ardından biraz sohbet ve sonrasında boza çok iyi geldi sağolun kardeşlerim :) ama şu dalton işine girmesek:? :) kanka kimsenin aklına gelmedi zorla kendini avarel yapıosun :D
ben hiç boza içmedim:(
Alıntı: atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Güzel bir Aile gezisi ardından biraz sohbet ve sonrasında boza çok iyi geldi sağolun kardeşlerim :) ama şu dalton işine girmesek:? :) Bu dalton olayı en fazla punisher ( musa ) kardeşimin işine gelir adam joe dalton ya :)
Alıntı: bluewine Nickli Üyeden Alıntı ben hiç boza içmedim:( Bende dün ilk defa içtim şahin bi gün hepberaber içmeye gideriz 8)
Alıntı: Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Bi ara önümüze geçip sonra arkamızdan gelen klasik kasa rr kullanan abi senmiydin:) Bendim . :) Sunroof araç üzerinde biri telaşlı bir şekilde bir şeyler sorup duruyordu . Gruptan biri mi ?
Alıntı: Ergenekon Nickli Üyeden Alıntı Bendim . :) Sunroof araç üzerinde biri telaşlı bir şekilde bir şeyler sorup duruyordu . Gruptan biri mi ? Yok gerizekalının biriydi.:x
Alıntı: Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Yok gerizekalının biriydi.:x Hemde ne gerizekaliydi ya geçti önüme nereye gidiyorsunuz diyor sanane diye bağırıyorum duymuyor
Sahilde çay içesim var desem kimler çıkar Büyükçekmece'den?