yaw kubilay abi sana ben ne diyim...
bu resimler konmazki amaaaa
herkez yarı cıbıldak amaaaaa
ayıppp değilmiiii...
ben senin resimleri koymazmıyım modoretorüm dur sen
Yazdırılabilir Görünüm
yaw kubilay abi sana ben ne diyim...
bu resimler konmazki amaaaa
herkez yarı cıbıldak amaaaaa
ayıppp değilmiiii...
ben senin resimleri koymazmıyım modoretorüm dur sen
Ama öyle. Siz anlamazsınız benim hislerimi,
düşüncelerimi,
rüzgarın soğunu... :(
Yaw neyse Hando gibi olmaya başladım. Biri beni durdursun... :P
Takılıyorum ben öylesine...
Resimleri kendinizemi çekiyonuz koyun tabi :cheesy:
Eh be yunus emre, hatunun gazabından korktum gelemedim demiyorsunda :P :P :PAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Neyse bir dahaki sefere artık.
Bu arada adminin bostanda çekilmiş bir resmi var ben o resmin özellikle litfeeennn konulmasını istiyorum.
Ve Orda olup yetİşE bilDiğim kadarına o güSel anLara eŞLik eTTim ya Ha bi Resimlerinizde Yokum o aYRı ama YA orda olup festival bi yana doğa biyana regaLciLer Se bamBaŞka Bi yana... sizleriii orada göre bildim ya Yettimi diye sorsanız YetMedi anca cumartesi akşamı saat 8 de anca orDa oLabiLdim SizlerLe fazLa taNıŞamasamda gördüğüMe seVindiM, DoğRuSu 8)
DönüşTe fesTivaLde ve REsimlerinizdede BelirTiğiNiz gİbi o aTmosFerdeki eğLenceLi maCerayı YakaLaya biLmişsiniz Ya Bir güseL oLmuş kİ gerÇEkten :mrgreen: Tebrik EDerim sizleRi Gene BazıLarın gözDeSi oLduğuNuzu unutmaYın GENEDE ŞÜKÜR ALLAHA, KAZASIZ BELASIZ EVİNE DÖNEN OLMUŞTUR İNŞ BAŞKA MOTORCULARDA DAHİL UMARIM SAĞ SAĞLİM EVİNE DÖNEN OLMUŞTUR.. Bende zaTen FazLa eğLenemeSemde
o kadar moTor buluşup böyle bi FEsTivaLi aYakTa tuTTu ya he:LaL olSun doĞsRuSu... SArı şoRtLu abimiz vardı orada yaşıyormuş onada ayrı bir tşk lerimi sunarım kendisi tanışmaya fırsatım oldu ;)
Ozzyy abimm ya senLede sohbet makara sarar hea :D sizlerLe nekadar fazla beraber olamasamda Sizi görüdğüme tanışa bildiğime sevindim... Bende dönüşTe kara yolunu kullandım hemen hemen iyi geldim sayılır 6 saat gibi filan sürsede şükür sağ sağlim arkadaşımla gele bildim 8) Birdahaki GörüşmemizDe Görüşmek üzere arkadaşlar :mrgreen: HeRŞeY ÇoK GüsELdİ.!!!! :D :P
Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
ozzzy öğretemedik oğlum bostan değil tarla yada bahçe diye söyleyeceksin haydaaaaaa
Yaw arkadaşım geldinde niye bir kısmımızla tanıştın üzüldüm valla yoksa tanıştıkta benmi hatırlamıyom gerçi kafamda 1000000 değildi ama
Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
SANSÜRDEN GEÇMEDİ KARDEŞİM KUSURA BAKMA
Hertürlü geyik muhabbette atar tutarsınız konu gerçek gezi etkinliklerine gelince vay efendim niye izin alamadım vay niye gelemedim yaaa bumudur yani ........... siz biyere gidemezsiniz :) gidinde göreyimmmmmmmmm :)
Sevgi Pıtırcıkları.
google araştırması :D
http://img150.imageshack.us/img150/3...0153xf2.th.jpg