Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Online Geyik sen nelere kadirsin :p Site Top10'unda 7.'liğe çıkmışım :p Şampanya patlatalım havai fişek atalım :p Celil abiye sevgiler :? Salih abiye saygılar :? Tekrar maaşallah. nazar :p:mrgreen::p
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Bu arada şarkı tavsiye edeyim; luuzing may rilicından kurtul biraz; :mrgreen: Depeche Mode - Wrong , bi de Little 15 :cheesy: Melankoliyse dibine vursun arkadaş! :mrgreen::x:p o parçayı izmir grubu çirkef ten dinle birde Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Engin sen girmişmiydin. :? Alıntı: neyyQ Nickli Üyeden Alıntı ehliyet sınav sonuçları açıklanmış. giren bir kaç arkadaş vardı. http://www.meb.gov.tr/sinavlar/detay...2&ID2=1&ID3=23 baktım 90 almışım :D
Geçtin yani. alıyon ehliyeti yani :lol:
Herkese Selamlar Nasılsınız Raptor Riders Ailesi:?::?::cheesy:
Alıntı: theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Herkese Selamlar Nasılsınız Raptor Riders Ailesi:?::?::cheesy: Aha zombi.. hortladı :? sen yaşıyomuydun :x
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Aha zombi.. hortladı :? sen yaşıyomuydun :x eh sayılır :D işlerin yoğunluğundan fırsat bulupta giremedim foruma :? arada bir selam vereyim dedim ama ona bile fırsatım olmadı :mrgreen:
Alıntı: theonlygun Nickli Üyeden Alıntı eh sayılır :D işlerin yoğunluğundan fırsat bulupta giremedim foruma :? arada bir selam vereyim dedim ama ona bile fırsatım olmadı :mrgreen: Bırak yaa. Dragstarı alınca buralara gelip nispet yaparsın. biliyom ben :x
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Bırak yaa. Dragstarı alınca buralara gelip nispet yaparsın. biliyom ben :x Dıraksıtara karşıyız! Buradan yetkililere sesleniyorum; dıraksıtar kaldırılsın! :mrgreen::p
dıraksıtar ve şadova hayır... :evil: inturudır'a ses yok :p
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı dıraksıtar ve şadova hayır... :evil: inturudır'a ses yok :p Venesekizyüze de benden müsaade. :p