İnsan özlediğini anlıyo böyle konuşunca :| ben bi koşu geleyim de trafikte sen yürüyerek ben motorla, bi yarışalım yaa. Tatlı geldi valla yine yapalım :p
Yazdırılabilir Görünüm
İnsan özlediğini anlıyo böyle konuşunca :| ben bi koşu geleyim de trafikte sen yürüyerek ben motorla, bi yarışalım yaa. Tatlı geldi valla yine yapalım :p
ehliyeti verecekler bana :D
Keşke tekrar düşünselermiş :p
:D tekrar tekrar düşünmüşler zaten buna karar vermişler...
Trafiğe yazık. Ben motorumu trafikten çekme kararı aldım o zaman.. :p
sen o motoru zaten çekme kararı almışsın suçu bana atıyorsun zaten senin ardından motor da kullanılmaz allah muhafaza o sakal bi düşse yere arkanda tehlike arzeder
ıhhıı ıhıııııı :p bak seen.. yavaş yavaş motorcu ağzını da yakalamaya başladın bakıyorum da :mrgreen: Neyse ben de RR'ımı alınca size ayak uydurcam inşallah.. Şu an biraz dış kapının mandalı konumuna düştüm farkındayım. :| Bakarsın sattığım spyder'ı geri satın alırım.. Uzak da değil zaten.. Gürbüz de hevesini almış olur seneye, yükseltmek isteyip satmak ister oğluşumu.. Ben de kaparım hemen :| ama önce bunun taksitlerini bitirmem lazım..
geldim baktım 1 günde 6 sayfa geyik yapabilmişsiniz maşallah nazar :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: