Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Ölmek var dönmek yok ... kardeşim ... sözümüz sözdür ... Motorlar ile devam diyorsun yani siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir...
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı bende gitmek isterdim fakat hayat şartları...... Sen yeterki iste ... biletleri alıyorum 10 dk içinde ... cumartesi pazarını boşalt ... plakanu süle ...
Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Siz motorcusunuz abi ne arabası..:):):) Arabamı kim araba dedi ... mehmettir o mehmet ...çöok değişti çoook ...
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Cumartesi sabah 7:30 feribotu Bursa oradan Eskişehir :) acaba çöp poşedi falan mı alsam yanıma battal boylardan :) streç flim al daha garanti olur :):):):):)
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Arabamı kim araba dedi ... mehmettir o mehmet ...çöok değişti çoook ... Naıl donmektır acar abi bu basım donduu beaaaa....
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Sen yeterki iste ... biletleri alıyorum 10 dk içinde ... cumartesi pazarını boşalt ... plakanu süle ... Alıntı: HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı streç flim al daha garanti olur :):):):):) bence Acar abinin atılımına göre senin de alman gerekebilir :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Cumartesi sabah 7:30 feribotu Bursa oradan Eskişehir :) acaba çöp poşedi falan mı alsam yanıma battal boylardan :) 3 takım al bence (: siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir...
Alıntı: Recep YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı 3 takım al bence (: siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir... kesinlikle almalıyım ama yarın şu yan çantayı diktirmem lazım bugün direğe taktım yırttım yan dikişleri komple ne var ne yok döktüm yola... geçici olarak idare edecek bir yöntem tavsiyeniz var mı?
Benim olay yarın belli olabılır.İŞyeriyle alakalı izin durumları anlıcanız.....
Alıntı: Recep YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı 3 takım al bence (: siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir... Benim full su geçirmez yağmurluğum ile , koltuk ısıtmam var ... beni düş listeden 😂😂😂😂😂