Alper yeni tip karbüratörler Japon malıymış.
Yazdırılabilir Görünüm
Alper yeni tip karbüratörler Japon malıymış.
ABOO çok sevindim o zaman benim motora eskisini koyduk motor kendine geldi beaaa :lol: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
ARTIK REGAL RAPTOR DÜNYASINDA BENDE VARIM 10.06.2007 TARİHİNDE 250-9E ALDIM SİZLERLE OLMAK COK BÜYÜK BİR ONUR VERECEK SEVGİYLE SAYGIYLA BİRLİKTE NİCE GÜZEL GÜNLERE
Fahri kardeşim hoşgeldin allah kaza bela vermesin tanışma bölümüne bi topik açta seni daha yakından tanıyalım.Türkiyenin neresindensin yaş kaç ne işle uğraşıyorsun vs vs
bi şey soracam gülmek yok ama
benzini ana depoya veya yedeğe alma zımbırtısının konumu ne şekilde olmalıydı.
engin abi zımbırtının uzantısı (kuyrugu) aşağıda oldumu ana depoda zaten tam zıttıda yedektir abi saygılar
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır hepinize hayırlı sürüşler ve yolculuklar dilerim
dostum yanlıs yere yazıyorsun kendıne aıt bır topık ac...Alıntı:
tt.custom Nickli Üyeden Alıntı
Üye olmadan başladım,üye oldum,nihayet tüm forumu okudum.Eksiklerim varsa faydalı olur dedim, oldu da.Benim motorum R&R250E9-B Hemde kırmızı.6000 Km'yi devirdik.Çoğu uzun yol.Tüm herşeyi orjinal.(DİLİMİ ISIRAYIM BARİ)Yani buji,hv.filtresi.zincir vs.Yağını kendim değiştiriyorum.Gerektikçe bujileri fırça ve ince zımpara yardımıyla temizlerim.Her ay muntazaman zinciri kontrol eder ve yağlarım.Benzinimide özellikle 95 oktan alırım.Bunların sayesinde motorum şehir içinde 115 şehşirler arası 100 kuruş yakıyor.Eğer basmassam birdepo ile 330 km yapıyorum.Sizinle paylaşmak istedim
Sağlıcakla kalın.
Şehir içinde kendi rekorumu kırdım 324 km de rezerve açtım kilometrede 102 kuruş yaktı