Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı
abi neslin problemi bu bence, evde oturan çay içer, evlenip çoluk çocuğa karışan esaretin bedelini yaşar vs... bunlar "öğrenilmiş çaresizlik"... evet doğrudur, evlenince hele bir de çocuk varsa sorumluluklarınızda ciddi bir artış olur, atıyorum motora egzos taktırmadan önce bile 2 kere düşünürsün falan ama iyi yanları da yabana atılmamalı diye düşünüyorum... aramızda eşiyle rakı kadehi tokuşturan, playstationda oyun oynayarak sabahlayan, sıradan gözüken şeylere anlam katabilen insanlar da mevcut... ben bir tane tanıyorum mesela :artiz:
ben 10 yıllık ilişki ve bir çocuktan sonra, kesinlikle başladığım noktadan daha iyi bir konumdayım, yarın ne getirir ne götürür bilemem ama tek bildiğim, her ne olacaksa, pişmanlık hissetmediğim.
daha güzel hatunlar, daha güzel motorlar, daha soğuk biralar, daha iyi futbol takımları vs... bunlar hep olacak... ama sen yarın daha genç olmayacaksın genç adam... hayat kumar gibi, en çok risk alan değil, nerde durması gerektiğini bilen masadan kazançlı ayrılıyor...
bugünlük bu kadar felsefe dersi yeter, benim mesai de biter, şimdi eve çay içip survivor izlemeye gidiyorum :cheesy: yarın görüşmek üzere...