Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: kaan tokyol Nickli Üyeden Alıntı Iyi gunler RR ben yine ise gidicem bursada olupta cay icmek falan isteyen olursa ozluce ozgene ugrasin bi cay ismarlarim :) Oğuzhan gör bu mesajı :)
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Oğuzhan gör bu mesajı :) aradığınız kişiye ulaşılamıyor :p
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı aradığınız kişiye ulaşılamıyor :p Online olmayacağı tutar gerekince :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Online olmayacağı tutar gerekince :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi hep ihtiyaç olunca olmazlar ya zaten :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı hep ihtiyaç olunca olmazlar ya zaten :) O değil de bursaya geliyorsun sanırım abi? Ekme bak sonradan :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı O değil de bursaya geliyorsun sanırım abi? Ekme bak sonradan :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi geliyorum tabi dostum Bursa'ya ne olacak yea sanki daha önce gelmedik :p en fazla kaybolur navigasyona bakarız :p
Güzeel gelin gelin özleştik :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Offf offfff bu ne sıcak be.
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Oğuzhan gör bu mesajı :) Abi şimdi gördüm mesajı da hala burda mi ki burdaysa hemen kopturayim LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Abi şimdi gördüm mesajı da hala burda mi ki burdaysa hemen kopturayim LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi aradığımız aboneye ulaşınca :p