Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Caner Ve Mehmet ... Nerelerdesiniz ve neler yapıyorsunuz? Sizi burada göremeyince hayatınızdan endişelendim :soru? Himm ikiside kayip demek :) LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Caner Ve Mehmet ... Nerelerdesiniz ve neler yapıyorsunuz? Sizi burada göremeyince hayatınızdan endişelendim :soru? Burdaym abi ben :) bu hece kendime izin verdim çıkmayacağım evden Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Kalona Nickli Üyeden Alıntı Burdaym abi ben :) bu hece kendime izin verdim çıkmayacağım evden Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi O zaman durum düşündüğümden de kötü.. Caner nerde? SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Kalona Nickli Üyeden Alıntı Burdaym abi ben :) bu hece kendime izin verdim çıkmayacağım evden Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi En son dün gece gördüm valla , bende haner almadım bugün
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı O zaman durum düşündüğümden de kötü.. Caner nerde? SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi tahminim var ama abi :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı tahminim var ama abi :) Soylemeee soylemeeee :) LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı O zaman durum düşündüğümden de kötü.. Caner nerde? SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi BURDAYIM :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Soylemeee soylemeeee :) LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi şiiiş söylemem merak etme :p söylemeye de gerek yok artık sanki? :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı şiiiş söylemem merak etme [emoji14] söylemeye de gerek yok artık sanki? :) Aynen abi kendisinden duyariz dicemde şimdi doğruyu soylemez o :D LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Aynen abi kendisinden duyariz dicemde şimdi doğruyu soylemez o :D LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi HALK İSTEDİ BİZ YAPIYORUZ. :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi