Valla aksu baba hafızan çok kuvvetliymiş unutmamışsın beni. Seninde söylediğin gibi yine konuşur kesinleştiririz. sana zahmet verdirecez biraz. bu arada bi mani keder çıkmazsa ben Ankara'ya kadar kara yoluyla gelmeyi düşünüyorum. hadi hayırlısı.
Yazdırılabilir Görünüm
Valla aksu baba hafızan çok kuvvetliymiş unutmamışsın beni. Seninde söylediğin gibi yine konuşur kesinleştiririz. sana zahmet verdirecez biraz. bu arada bi mani keder çıkmazsa ben Ankara'ya kadar kara yoluyla gelmeyi düşünüyorum. hadi hayırlısı.
Başkanım teşekkür ederim fakat ben sahilden geleceğim...
http://img521.imageshack.us/img521/356/rotamxh2.jpg
Allah'ın izniyle rotam şu şekilde olacak. Yine de düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Dikili'de görüşürüz inşallah...
Teşekkür ederim mehmet abi gata nın da dediği gibi zahmet verdireceğiz biraz.
Teşekkürler hocam ama ben geziye gezi demem CENNET VATAN'ı dört dönmeyince :D Karadeniz ve Doğu Anadolu başka zamana inşallah...
hayecan dorukta olmalı herkezde.
topin arkalarda kalmasın diye yanlış anlamayın.
ben dikili ile yatıp dikili ile kalkıyorum da.:lol:
Arkadaşlar 27 Haziran Cuma akşamı konaklayacağımız mekanda (the Killiy) Aslıhan isimli bir sanatçı sahne alacakmış. Giriş ücretsiz olacak, bize eğlenmek düşecek...
Cumartesi günü de sahneye DEHA isimli bir arkadaş çıkacakmış. Sanırım bir kanalın düzenlediği Akademi Türkiye yarışmasının birincisi. Onun konseri olacakmış, giriş ücretli olsa da bize özel indirim olacakmış.
Bilgi vermek istedim...
Yola Cuma günü çıkacak olan kimler var. Cuma sabah, öğlen, akşam farketmez...
Saati net olmasa da ben cuma günü çıkacağım gibi. Eğer yol arkadaşı bulabilirsem ona göre planımı yapacağım.
Aslıhan İN, Deha OUT beş para vermem :p
Ayrıca perşembe akşamıda sahneye -son yıllarda yetişmiş en büyük zanaatkarlardan biri olan- BULL çıkacak :cheesy:
herkesleri beklerim efenim,
en güzel günler, en güzel geceler sizlerin olsun efenim,
esenkalın... :mrgreen:
oğlum ordan bi Sİ BEMOL ver bakiim, kop evladıımmm :mrgreen::mrgreen::mrgreen: