HANDO şimdi kabile büyücüsü ile;Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
bana karşı tılsımlar üzerine çalışıyor. :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
HANDO şimdi kabile büyücüsü ile;Alıntı:
bana karşı tılsımlar üzerine çalışıyor. :mrgreen:
Bir büyücümüz eksikti, Eskişehire gelsinde büyü yapalım gece zaten ruh çağırıp milletin canına okuyacağım buda plandan bir kopya. :)
Durun yapmayın ya, çocuklar yolu gözlerinde o kadar büyütüyorlar ki nasıl gideceğiz diye birde toplantı bile yapalım diyorlar. Şimdi birde tuzakları düşünürlerse, yolculuk işi iyice b....a sarar.
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Aidikurt,
Çok gelmek istememe rağmen Regal Raptor buluşmasına gelemiyeceğim.Eşim öğretmen ve okulu tatil olduğundan onu arabam ile o hafta memleketine ailesinin yanına bırakacağım.Listeden üzülerek adımı silmenizi rica edeceğim.
Çok üzgünüm.İnşallah doğru bir zamanda ve yerde görüşmek dileği ile.Yolunuz açık,rüzgarınız bol olsun.
o hafta çok yoğunum abi malum çalgıcıyız ya egzost tamam abi çok selamlarAlıntı:
yavv gün yaklaştıkça eksilmeler başladı .......noliii laa noolliiiiiiiiii..... :P
Tamam tamam korkmayın ruh falan çağırmayacağım :roll:
abi ben zaten gelemeyeceğimi söylemiştim bu yaprak dökümü olağandır abiAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
şaka maka 10 gün kaldı ya :)
Gün geldikçe; ben gelemiyorum, vay işim çıktı. Aslında gelmeyi çok isterdim ama... ile başlayan yazılara bize GERİ VİTES OPSİYONU diyoruz.
Genelde bu tip organizasyonlarda olur. Çoğunlukla da organizatörü zor durumda bırakan durumlardır bunlar.
Ama biz ne olursa olsun; Devrem emrahsss ile bu işi baş koyduk arkadaş :D :D
Bekliyoruz tüm regalraptorculeri :D