Orjinal adam Ağa :p :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
RAPTOR RIDERS ben yarın sabah bir abime yoldaşlık etmek için 1-2 günlüğüne ANKARA ya gidiyorum forum size emanet :cheesy:
:(nereye abi yaa.. geçerken uğra bari en azından. motorla mı gidiyosun nası gidiyosun geliyosun.. Ya sensiz olur mu buralar :( geyik yaparken bile tedirgin olurum ben. kim silcek benim geyiklerimi :( Protesto ediyorum işte. iki gün geyik yapmıycam forumda :(
Tabi yaa, Adımız çıkmış dokuza inmez sekize.. Hep Enginin yüzünden... :ban:
Günaydın Arkadaşlar
Yolun açık olsun Celil Kaptan...
cihan hadi başlayalım :D
Günaydınlar herkese :cheesy:
Valla sabah sabah gözüm gönlüm açıldı o ne güzel bir aile fotoğraf albümü olmuş öyle. Hepiniz çok şekersiniz gençlik :cheesy::cheesy:
Şöyle bir kısaca üstünden geçmek isterim :mrgreen:
Müvekkilim seni ailenin yakışıklısı mankeni ve kulesi ilan ediyorum :p Koyduğun aile fotoğrafı da çok güzel, anılarımı depreştirdin resmen. Saolasın 8)
Osman, seni de uğraştırdım ama eline sağlık, bak böyle daha güzel oldu sanırım 8)
Emrehan valla seni görünce yüzüm bi gülümsedi görmen lazımdı. :mrgreen: Yengeyle mutluluklar dilerim. Valla kutluyorum yengeceyizimizi, "teşfikleriyle" ha :p ona borçluyuz yani seni :cheesy:
Ahmet karizmana cidden diyecek yok.. Gayet iyisin bu konuda 8)
Ve Görkem.. Hacım, imrendim vallahi. Tam tarzım yaşıyorsun. Ayrıca Allah tamamına erdirsin 8) sen düğününü yap konvoyun bizden. Başı da çekerim istersen.. :mrgreen:
Gelelim geri kalanlara... Engin, akşam vaadedilen bir foto albümü katılımın vardı yalan oldu teessüflerimi iletiyorum. Ve diğer arkadaşlar, gördüğünüz gibi gayet güzel bir albüm oluşuyor, sizleri de albüme bekliyor ve yerinizi almanızı istiyoruz. Salih abi hadi görelim nur yüzünü yav :p
Günaydın herkese selam :D
GÜNAYDIN AHALİ!!! :mrgreen::mrgreen::p:pnazarnazar
Cihan bana da aynısı oldu seni görünce; ilk görüşte aşk mıdır nedir? :p
Yengen de aslında beni öldürmeye niyetliydi; Supersport istiyordu; 300'lerden falan bahsediyordu. Zor ikna ettim cruisera. :p
Bu arada, Celil Abi'ye ulaşamadım dün gece. Bende 542'li bi numarası var. Değişti mi acaba? Bilen bana özelden şeyederse çok sevinirim. 8)
Bende de aynı numarası var. uyurken kapatıyo olmasın.. :?
Bu arada; yengeee, hız iyi bişey değil. Şahsen denedim de belli bi yerden sonra bişey anlamıyosun zaten. etraf flû oluyo, 3 şeritli yok bi şeridin yarısı kadar geliyo patika gibi, ben bu yola nasıl sığıcam diyosun. Pek bişey olmuyo yani, ufukta bi ışık, sana "geeel geeel geel" diyo bi uyanıyosun....! :? Yalnızca adrenalini var işte onun dışında pek bi numarası yok. Chopper'daki keyfi bi racing makinede alamazsın. 8) Ha ille o adrenalini en azından bi kere yaşayım diyosan bi "Makine" kirala bigün, çık bi otobana, gazla.. Sonra yine chopper'ına dön ama :cheesy: