Yazdırılabilir Görünüm
Herkese iyi geceler RR :) ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Yarın minik oğlumu yaz tatili için almak üzere Sakarya'da olacağım.. Malumunuz erken yola çıkacağız.. Tüm aileye iyi geceler ve iyi istirahatler.. Not: Ozi mma eldivenlerini unutma.. Diğer çiftini de getir.. Diren ile Kerim çıldırdı sevinçten :) Dikkatli olun abi, iyi yolculuklar ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Yarın minik oğlumu yaz tatili için almak üzere Sakarya'da olacağım.. Malumunuz erken yola çıkacağız.. Tüm aileye iyi geceler ve iyi istirahatler.. Not: Ozi mma eldivenlerini unutma.. Diğer çiftini de getir.. Diren ile Kerim çıldırdı sevinçten :) Çok iyi ... iyi yolculuklar ..
İyi geceler yatan vatandaşlar Kolay gelsin diğer vampirler ..
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı İyi geceler yatan vatandaşlar Kolay gelsin diğer vampirler .. nöbet bende abi merak etme :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı nöbet bende abi merak etme :) Güveniyoruz sana 😜😜😜😜
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı nöbet bende abi merak etme :) napıyon la orda
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı napıyon la orda pusuya yattım bekliyorum :p
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı pusuya yattım bekliyorum :p Geç kaldın kuzuyu ben kaptım .... hı ha ha ( kötü adam gülüşü )
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Geç kaldın kuzuyu ben kaptım .... hı ha ha ( kötü adam gülüşü ) :) benim amacım biraz farklıydı ama Eray senin olsun abi onun eti karttır yenmez :)