Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı niyetim yok değil de artçı bulamadım, beceremedim mi demen lazımdı acaba? :D Saldım ben artık. Duyurum etrafa satılık 150 lik arka koltuk, benzin deposuyla takas olur :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Saldım ben artık. Duyurum etrafa satılık 150 lik arka koltuk, benzin deposuyla takas olur :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ya hehe salmış artık gören de 50 yaşına gelmiş de ben saldım artık kafasında der -_- depo demişken bu arada tutanak işini ne yaptınız?
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Saldım ben artık. Duyurum etrafa satılık 150 lik arka koltuk, benzin deposuyla takas olur :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kaca veriyon arka koltuğu ? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ya hehe salmış artık gören de 50 yaşına gelmiş de ben saldım artık kafasında der -_- depo demişken bu arada tutanak işini ne yaptınız? İmzalamıyorlar şikayette bulunduk bakalım uğraşıyoruz ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Kaca veriyon arka koltuğu ? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oğuzhan bi dur ortalığı karıştırma :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Birkaç duyum aldım o konuda ve hiçbiri hoş değildi :D niyetim de yok açıkçası zaten ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Caner eşin aynı zamanda artçın olabilir.. Duyumun kralı bu
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Kaca veriyon arka koltuğu ? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Vizöre fitleşin işte
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Vizöre fitleşin işte Vizör geldi bile :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Vizöre fitleşin işte Abi cok iyi cozum yoluymusta biraz gec kaldin bunun için :D :D LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://tadpizza.com/wp-content/uploa...-men%C3%BC.png ACIKTIIIMMM : D