Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı hazırda makina var biliyorsunuz :) Makina hazır da babası hazır değil :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Makina hazır da babası hazır değil :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ne için? :) algoritamaya çok fazla değişken ihtimali giriyor dostum ama seçimleri ben yapmıyorum aydınlatmanız lazım biraz daha :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ne için? :) algoritamaya çok fazla değişken ihtimali giriyor dostum ama seçimleri ben yapmıyorum aydınlatmanız lazım biraz daha :) Foruma da girdi bizim yolun yolcusu o da :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Foruma da girdi bizim yolun yolcusu o da :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi gördüm de hala sorularıma tam bir yanıt bulamadım :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ne için? :) algoritamaya çok fazla değişken ihtimali giriyor dostum ama seçimleri ben yapmıyorum aydınlatmanız lazım biraz daha :) Parası yok, ehliyeti yok bir de babası sıkıntı çıkarıyor sırayla çözecez abi :D seneye sezona yetiştirebilirsek bakalım ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Parası yok, ehliyeti yok bir de babası sıkıntı çıkarıyor sırayla çözecez abi :D seneye sezona yetiştirebilirsek bakalım ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi olur olur her şey zamanla rayına oturur yeterki gönülden istesin ;)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı olur olur her şey zamanla rayına oturur yeterki gönülden istesin ;) Aynen :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Aynen :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi vaktiniz varsa çıkın İstanbul'a gelin misafirim olun diyeceğim de İstanbul'u sel götürüyor :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı vaktiniz varsa çıkın İstanbul'a gelin misafirim olun diyeceğim de İstanbul'u sel götürüyor :) Seli geçtim benim motoru itmemiz gerekecek bir de :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Seli geçtim benim motoru itmemiz gerekecek bir de :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Halatla çekilir ya :) hatta bir video çekeriz açıyı tutturup sen süryormuşsun gibi hevesini de alırsın [emoji23][emoji23][emoji23] Neyse ben uyudum sabah iş var.. tüm aileye iyi geceler çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi