Aksu Dede bendemi motoru sana getirsem bu 150 lileri hiç göremedim bende
Yazdırılabilir Görünüm
Aksu Dede bendemi motoru sana getirsem bu 150 lileri hiç göremedim bende
Benim motor öyle açıldı ki, durdurmaya frenler de yeterli olmuyo. Ama Okan bak kızdı motorum gitmiyo diye, Aprilla aldı sonunda. Yokuş aşağı onunla da kapışırım da işte da sı var çözemediğim. Heheheh
ilahi AKSU DEDE....ömürsün yavv... :mrgreen: :mrgreen:
rigor .. senin motor sabahları çalışınca soğukken kalkışda zorlanma yapıyomu .. bayılma felan....eğer ölle bişi varsa AKSU DEDE nin dediği gibi sübap ayarları çok gevşemiştir .. motor sıkıştırma yapmayınca doğal olarak tam güç üretemez...ve sende vites büyültükçe gücün rüzgara yetmeyeceenden yavaşlama olur...
Okan abi sabah zorlanıyordum gerçekten ki garajdan çıkmam için dik bir rampa var..geçen hafta genel bakımdan sonra yağ değişti,hava filtresi temizlendi falan..açıkcası öyle bi sorun yaşamıyorum şimdi.yalnız cikleyle çalışıyo ya da gazı bi kaç kez yokladıktan sonra çalıştırıyorum ve 1 dakika bekliyorum.hepsi bu..
Yarın Mehmet Aksu abimle servise gidiyoruz ve sübaplara baktıracaz işallah..sonuçları da yazarım buradan.teşekkürler :D
Sizin konuyla lakasız oldu ama merak ettim bu göstergel çalışıyomudur???
http://www.postimage.org/aVB8uyS.jpg
arkadaşlar forum da bir yerlerde sürücü koltuğunu modifiye eden bir arkadaşın paylaştığı bir foto vardı
seleyi komple söküp daha alçak tek kişilik bişi yapmış
arıyorum ama bulamıyorum
yerini hatırlayan var mı?
herkese selam arkadaşlar dün bi motor alacağımı söylemiştim motoru satan arkadasla konustuk anlastık ali ustaylada konustum motor masrafının yanında biraz da kaporta masrafı var dedi.bu ilk motorunsa düsüp kalkmayı bunda öğreniceksen al dedi kafama yattı aslında ama bu motor alım satım devir işleri hakkında hiç bişi bilmiorum yardımlarınızı bekliorum
hepinize saygılar sevgiler
hortlatma mevsimi açıldı en eski konuya mesaj yazma donemi başladı kolay gelsin arkadaşlar :D
Bu sayfa Regal genel tamir bakım sorunları için açılmıştı, tabii değişik konularda yazılınca gün geldi durdu. Aslında bu sayfanın teknik konuları içermesi açısından yürümesi lazım. Her teknik soruya ayrı topik açmaktansa buradan devam ettirmek uygun olur, tabii ilgilenenler için öneri.
ghostriders kardeşim senin alım satım masrafın ortalama 350 YTL. tutar, hesabını ona göre yaparsın artık.