Yazdırılabilir Görünüm
:Herkese günaydınlar...8)
Herkese iyi Günler Raptor Riders 8)
Günaydın herkese LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın hayırlı işler güzel günler :)
gunaydın milletttt:hastayız:
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Günaydın herkese LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi tatil nasıl gidiyor bro? yolun düşer mi festivalden sonra buralara? :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı tatil nasıl gidiyor bro? yolun düşer mi festivalden sonra buralara? :) Düşer düşer tamda yol üstündeyiz 😜
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı tatil nasıl gidiyor bro? yolun düşer mi festivalden sonra buralara? :) Abi tatil in nuamra valla festival alanina geldik bugun yarin burdayiz yarin nereye gideriz bilmiyorum ama istanbul zor abi :( LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Abi tatil in nuamra valla festival alanina geldik bugun yarin burdayiz yarin nereye gideriz bilmiyorum ama istanbul zor abi :( LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ya oynamayı bilmeyen gelin yerim dar muhabbeti yapma bana şimdi :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ya oynamayı bilmeyen gelin yerim dar muhabbeti yapma bana şimdi :) Ben boyleyik abi kurtalan ekspres bugun ciksaydi yarin cesmeye falan gitmeyi düşündük ama yarin cikcaklar :) LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi