atıl tuncer stress dolu , ne yapacağını şaşırmış koşturuyor.. bir dur soluklan nefes al
09.August.2017
nedemek
Alıntı:
WOLF Nickli Üyeden Alıntı
İyi bi günaydın bi iyi gecelere var millet.
Şimdiden bu gece için herkese iyi geceler ozaman :)
bak orada 2054 mesaj yazıyor bu mesajla beraber :) :) siz yoksunuz asıl uzun zamandır siz Atıl Bey eeeeey Atıl Bey forumda olmayı sizden öğrenecek değiliz :p
09.August.2017
centaur
3000 e az kala :) Berk 'e nispet :)
09.August.2017
nedemek
Alıntı:
centaur Nickli Üyeden Alıntı
3000 e az kala :) Berk 'e nispet :)
aradaki 2.5 seneyi de hesaba katarsak alkış abi sana :)
09.August.2017
centaur
Alıntı:
nedemek Nickli Üyeden Alıntı
aradaki 2.5 seneyi de hesaba katarsak alkış abi sana :)
hiç uğraşma abi şifreyi falan vereyim benim hesapların köpeğin olsun :)
09.August.2017
centaur
Alıntı:
nedemek Nickli Üyeden Alıntı
O zaman balık tutmanın ne manası kaldı :x Gidip herkes balık halinden alsın :) Gardaşım latife ettim , zaten öylesine söyledim. Geçen tam Çin'e saldırı esnasında Ozi bize gelmişti .. Gözlerindeki bakışı görmeliydin :)
09.August.2017
nedemek
Alıntı:
O zaman balık tutmanın ne manası kaldı :x Gidip herkes balık halinden alsın :) Gardaşım latife ettim , zaten öylesine söyledim. Geçen tam Çin'e saldırı esnasında Ozi bize gelmişti .. Gözlerindeki bakışı görmeliydin :)
Yalnız o-bu değil de babalar game of thrones un yeni bölümlerini araklamışlar kanalı hackleyince ::::: Temiz iş olmuş.. Camia arasında 10 gündür diyalog dönüyor.. Yapacaksan böyle yapacaksın ..
09.August.2017
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
Yalnız o-bu değil de babalar game of thrones un yeni bölümlerini araklamışlar kanalı hackleyince ::::: Temiz iş olmuş.. Camia arasında 10 gündür diyalog dönüyor.. Yapacaksan böyle yapacaksın ..
Bu benim çapımda iş abi klavyeyi sakince yere birak [emoji23] [emoji23] [emoji23]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi