-
yelek isteriz!
wala on kere alınmıyo abi, kıyalım paraya..
bu arada devamsızlık yaptım bu ara, belimi incittim sporda, işler güçler derken anca girip bişiler yazabildim abilerim kardeşlerim..
dün hava süperdi izmirde, bi akşamüstü sürüşü yaptım karşıyakada, çıkmışken bujileri ngk yaptım, bi de cif aldım marketten pazar sabah dalıcam eksozdaki izler için..
madem online geyik, ben de size anlatayım dedim son bikaç günümü işte =)
-
toplanın hele bir gençler
şimdi bu yelek işi bireysel olarak yapılırsa 400 tlye mal olur
ancak
varsayımsal olarak 15 kişi yelek alacak olursa
en uygun şöyle olur
babayiğidin biri gider mahmutbeye bulur bir deri(suni deri olmaz hem sağlık hemde uzun ömürlülük açısından ,solar,büzüşür ,renk atar,çeker vs.) dikimcisini
derki "patron bize şu .şu ölçülerde şu dizayda 15 tane yelek dikeceksin al buda parası 1.500 tl.çalış soracam bunları"
ordan çıkıp merdiven altı tabir edilen bir atölyeye gider yine m.beyde
dericiye soylediği sözlere benze kelimeler sarf eder ve 600 ,700 kağıt(pazarlığın kuvvetine göre) verir.
patch(yama) yaptırır(pacth nakışa göre daha ucuz olur ve istendiği taktirde yeleğe zarar vermeden çıkarılıp takılabilir)
ardan
yelekler hazır olunca pactlerin yaptır atölyeye götürülür ve yeleklere diktirilir
şimdi ortalama 2300 tl para verdik 15 tane yelek aldık
bu da maliyeti 150 tl gibi rakam veriri.
marjinal fikir olarak ise
madem çinliyiz
yeleklerimizde de bunu belli edelim derseniz
içi ince yünlu avcı tekstil yeleklerindende alabilriz
max 30 tl olur :D
-
Yani ancak bana suni deri gider.Tabi ki 300 400 yeleğe kimse vermez bence.Herkezin alabilmesi için başka çaremizin olmadığını düşünüyorum.
-
-
bu alternatif daha hesaplı olur aslında ya
-
Kot daha güzel duruyor gerçekten.
-
bizim neden bir QR kodumuz yok dedim ve
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...24298483_n.jpg
pek işe yaramıyor ama dursun kenarda
-
-
full-face öneririm..kask için paradan pek sakınmamak lazım..en önemli güvenlik elemanı8)
-
Herkese günaydınlaaar.. Bana göre Celil abinin, Celil abiye göre benim günümden herkese hayırlı günler bol kazançlar keyifli sürüşler efendim.. Cumanız mübarek olsun... :mrgreen:
Müvekkilim bugün senden iyi performans bekliyorum. Kulaklarım çınlasın, hissedicem ona göre... :p Celil abiyi de unutma hee... :evil: