herkese seLam
Yazdırılabilir Görünüm
herkese seLam
Bizle alakası yok vallahi ))) hep bu reklam yapan çocuklar GPS için kızdık ezikledik onlar yaptı bence :p
Vallahi Mustafa yüzünden ban yedik Celil başkan dan.))))))))))
Bu arada kebapçıdan turkcell e tayinim çıktı 2 gundur turkcell de çalışıyorum. İş dayanmıyor bu çocuğa nasıl olacaksa artık 8)
http://s27.postimg.org/9z0uizlz3/IMG...103_WA0024.jpg
Günaydın RaptorRiders ailesinin güzel insanları. Herkese iyi haftalar. Pazartesi sendromuna kapılmayın. Ben İzmir'e döndüm. Havalar biraz ısınsın hemen gezilere başlayacağım şüpheniz olmasın:x:artiz:
Heppinize günaydın. İyi haftalar. Hayırlı işler RaptorRiders.:Rockn Roll:8)
Tuğrul biz soğuğa alıştık. Bu rüzgar kime :::::
Tüm RaptorRiders Türkiye'ye selam olsun:)
Aldora yeni işin hayırlı olsun 8)
Tuğrul senin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz :p ( Şair burada İstanbul'un karlı yollarından bahsetmiştir. ) :cheesy:
Günaydın riderlar:)
Günaydınlar iyi Haftalar Raptor Riders :Rockn Roll:
Aldora yeni işin hayırlı olsun 8)
Tugrul istanbula geldin ama soğuktan sesin soluğun çıkamadı değilmi :)
Günaydın RR ailesinin çalışan çalışmayan tüm üyeleri. Herkese bol kazançlı bir hafta dileğiyle işiniz gücünüz rast gelsin.
Günaydın millet yeni yılın ilk iş günü herkese kolay gelsin. Kar gitmeye başladı çarşamba günü hava ısınıp 12 derecelere çıkacakmış hadi bakalım :cheesy:
Dayanamadım çıktım yine 10 km sürdüm içim parçalandı :cry:
Günaydın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günaydın RaptorRiders ailesi:Rockn Roll:
Günaydın herkese yağmur koptu geliyo :shock:
Günaydın RaptorRiders
Günaydın Riderlar şu yağmur bi ara verse de riderlığımızı hissetsek 😊😊
Herkese Günaydınlar Raptor Riders :Rockn Roll:
Günaydın raptorriders
Good Morning RaptorRiders family's . :Rockn Roll:
Herkese bütün kardeşlere en içten şekilde iyi günler.
Bu ankaradaki arkadaşlar nasıl olacak böyle hiç kimseden ses çıkmıyor. Ankara için bir kampanda veya bir organizasyon düşünmek gerek yardımlarınızı bekliyorum.
Abi en azından forumdan birşeyler yazılıp cizilebilir diye düşünüyorum.
Şimdiden forumdan konuşup bir beraberlik olsa iyi olur bence sezonda ve yaz için kafamızda bazı şeyler belirir gibi . Ankara içinden bir arkadaş yazdı zaten müsait olduğu zaman buluşup tanisicaz. Yeni gelen üye bir arkadaşımız daha var onuda davet ederiz .kışın yapıcak birşey yok zaten ara ara buluşup muhabbetten zarar gelmez diye düşünüyorum. :cheesy:
Nispet mi yapıyorsununuz anlamadık ? :p
Günaydın RaptorRiders