Arkadaş kalkmış milleti suçluyor,bana laf yetiştiriyor.. Niye? Bir hafta önce mesaj yazmış Antalya okumamış,kimse ulaşmamış.. Niye yazmış? Motorunda sıkıntı olmuş.. Geçmiş olsun pek tabii, istemem hiçbir motorcu ne sağlığıyla ne de motorunda teknik hasarla eziyet çeksin. Lakin samimi olmak lazım. Biz sadece işi görülsün diye uğrayanlara da nezaketen yardımcı oluyoruz. Delikanlica söylemekte fayda var bu açıdan.. Şöyle diyen canımı yesin " Forum-morum hikaye! Sadece motor arizalandigi için geldim. Zaten arasıra isim düştükçe uğruyorum ,bana ne yahu sizin kardesliginizden ,uğraşamam bu islerle " En azından dürüstce olur. Teşbihte hata olmaz , yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bir de ukalalıkla,tanımadığı dünyalar iyisi insanları suçlayarak üste çıkmaya çalışmasın. Medeni ve efendice sualini istirhamını arz etsin bizler de bilgimiz,gücümüz doğrultusunda yardımcı olalım. Aksi halde mazeret olarak söylenen bu yan yattı-çamura battılar gülünç duruyor.. Değerli Ömer Abinin satırlarıyla bitiriyorum okumakta fayda var
http://www.raptorriders.com.tr/forum...-bir-oku/page5
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi