Günaydın yırtıcılar 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın yırtıcılar 8)
Günaydınlar Herkese :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...84057407ac.jpg
Herkese Günaydınlar.........8)
Herkese selamlar iyi günler olsun .
herkese seLam arkadaslar su havalar duzelsin bi gorusme ayarliyalim ne dersiniz avrupa yakasi icin ortak birnokta ayarliyalim
Ankara için az kaldı. Bizde yapicaz bir buluşma)))))
evet ankara için buluşma vaktini belirleyip erken bir zamanda duyurursak iyi olur çünkü iş yoğuluğu nedeniyle foruma geç bakabiliyoruz.8)
Gelecek hafta için bir program düşünüyoruz ama tabiki herkesin gelebilmesi için ortak bizler zaman belirleriz. Müsait olduğunuz zamanları bildirirseniz sevinirim. Buluşma için gelmek isteyen herkesi bir araya getirmek için herkesten ilk önce ne zaman müsait olduklarına dair bilgi edinmeliyiz.
Siz ne zamanlar müsait oluyorsunuz ?
Sitenin bir mobil versiyonu var mı? Yoksa olsa daha iyi olmaz mı sizce telefondan işkence gibi oluyor foruma girimek
Sevgili Raptor Riders ailesinin İstanbul'lu üyeleri. İzmirli kardeşiniz olarak birkaç günlüğüne istanbuldayım. Şu anda bahçelievlerdeyim. Maalesef motorsuz geldim. Bu yakınlarda ve gün içinde müsait olanınız varsa tanışıp bir çayınızı içmek isterim. Görüşmek üzere :)
Herkeslere günaydın. Güzel keyifli bir diliyorum. Güler yüzünüz eksik olmasın
Herkese Günaydınlar.........8)
Günaydın RaptorRiders :Rockn Roll:
Günaydın millet hava çok güzel tam motorluk 8) Dün akşam 1 haftalık hasrete son verip akşam gezmesi çok iyi geldi :Rockn Roll:8)
Herkese Günaydınlar Raptor Riders
Hikmet istanbula hoş geldin ben Büyükçekmecedeyim bu taraflara işin düşer gelisen görüşürüz 8)
Günaydın Raptor Riders:)
Bu sabah kahkahalarla izlediğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim :cheesy:
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...or-yariscilari
İzmirden misafirimiz gelmiş.Avrupa yakasının ortasında hemde.Nerede bu ''Avrupalılar'':)
Abi ben Üsküdar'da çalışıyorum.GaziOsmanPaşa'da oturuyorum.Akşam 18:30 dan önce orada olmam zor.O saatten sonra görüşebiliriz dersen gelirim:)
herkese uyacak bi nokta bulursak kimse icin sorun olacagini sanmam besiktas cokbuzak ve trafik sorunu DEV o saatlerse
Yaz olsa neyse de kışın çekilmez o trafik
Bence de arayı açmamak lazım gloria jeans yeri güzel herkese uygun gibi
buluşma ayarlasın güzel olur .
bir başlık mı açsak Celil ağabey? :cheesy:
O zaman müsait olanlar akşam 20 00 da cennet mahallesi Gloria jeans de buluşabilir
ben yokum gece çıkmıyorum geçen toplantıdan eve dönüşte b.çekmece rampası çig yapmıştı 40 km de kompresörde inerken bile motorum arkasi beni geçmeye çalıştı son anda toparladım yatıyordum yere o yüzden akşam ben yokum 8)
Herkese iyi günler