2 hafta surer gelmem hem havalarda isinmis olur iyice haberin olur mehmet zatenn ;)
13.Haziran.2016
coni-blaze55
günaydın herkeze :)
13.Haziran.2016
coni-blaze55
Alıntı:
erdincc Nickli Üyeden Alıntı
2 hafta surer gelmem hem havalarda isinmis olur iyice haberin olur mehmet zatenn ;)
iftara bekliyoruz mutlaka abi :)
13.Haziran.2016
penguennoktanet
Alıntı:
omer55 Nickli Üyeden Alıntı
sissy bar için malzeme alıyorum program yoğun daha Şefimize ( Mehmet ) yan plaka sözüm var.Düzenek kurmak lazım en büyük sorun boruyu kırmadan bükmek .Şaloma , makara falan....Birkaç video izledim , bir tanesinde en büyük sorun olan üsteki -U-dönüşünü zincirle yapıyor yani zincir halkalarını bir birine kaynak yapıyor buda fena fikir değil.
Bu işi yapan özel makinalar var. Ve bildiğim kadarı ile kolayda bulunmuyorlar.
Sanayiedeki Vahdet Usta'da bu makinalardan var. Kendisi gidon, sissy barları bununla yapıyor diye biliyorum. Ölçüp biçme işlerinden sonra yanına giderseniz yardımcı olacaktır. :)
13.Haziran.2016
detailer
Alıntı:
penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı
Bu işi yapan özel makinalar var. Ve bildiğim kadarı ile kolayda bulunmuyorlar.
Sanayiedeki Vahdet Usta'da bu makinalardan var. Kendisi gidon, sissy barları bununla yapıyor diye biliyorum. Ölçüp biçme işlerinden sonra yanına giderseniz yardımcı olacaktır. :)
Hocam sen nerelerdesin, özledik seni, en azından bayramda gel bi elini öpelim :cheesy:
13.Haziran.2016
Realferman55
Tünaydın 😊
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
13.Haziran.2016
grolof
Alıntı:
omer55 Nickli Üyeden Alıntı
sissy bar için malzeme alıyorum program yoğun daha Şefimize ( Mehmet ) yan plaka sözüm var.Düzenek kurmak lazım en büyük sorun boruyu kırmadan bükmek .Şaloma , makara falan....Birkaç video izledim , bir tanesinde en büyük sorun olan üsteki -U-dönüşünü zincirle yapıyor yani zincir halkalarını bir birine kaynak yapıyor buda fena fikir değil.
Ömer hocam boruyu herhangi bir eksozcuda büktürebilirsin.Onlarda aparat var
13.Haziran.2016
penguennoktanet
Alıntı:
detailer Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sen nerelerdesin, özledik seni, en azından bayramda gel bi elini öpelim :cheesy:
23-24 Haziran'da Samsun'da olacağım. :) 23 Haziran akşamı bir organizasyon olursa katılırım :)
13.Haziran.2016
grolof
Alıntı:
penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı
23-24 Haziran'da Samsun'da olacağım. :) 23 Haziran akşamı bir organizasyon olursa katılırım :)
Sen yeterki Gel.
Hakikaten özlettin kendini. Sensiz çok tadı olmuyor
14.Haziran.2016
omer55
Selamün Aleyküm,
herkese merhabalar güzel birgün geçirmeniz dileğiyle.