:cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
:cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
Zaten göründüğü kadarıyla Eskişehirde sadece ihtiyarlar olacak,baksana kıvıran kıvırana bizde bari kuralım heyeti vuralım neşteri dedik.
Uğur Abi benim savunmam için yazdıklarına teşekkür ederim. Ekleyebileceğim bir şeyler de yok.
Gerçekten de o geziye ne kadar katılmak istediğimi burada en iyi sen bilirsin.
Müslüm Baba'nın sataşmasına alınmam zaten. Büyüğümüzdür... döver de, sever de :) hem Nesrin Hanım gibi topluma mal olmuş önemli bir şahsiyetle beraber aynı konuda anılmak beni onurlandırır :)
Lunatic, dostum. Alıngan bir dönemdeyim. Tanımadığım insanların dansözlü esprilere alkış tutmasını büyütebilirim. O değil, ağırıma gider bir kere... gelemediğim için ister istemez 'suçlu' psikolojisine bürünmüşken saçmalayabilirim. Bana fırsat vermeyin be :)
Not: :(
2. paragrafta söyklediklerinle 3. paragrafta söylediklerin çelişmekte. Hem zaten Muslim abi her nekadar senin mesajının ardından dansoz espirisi yapmışsa da çoğul yazaması nedeniyle gelmekten vazgeçenler için genel kullanmıştır ve direk sana yöneltilmemiştir. Ben de bu kinayesi hoşuma gittiği için cheese green ikonunu kullandım (applause değil). İş nedeniyle Sakarya'ya katılamayanlardan (gerçi hava bozukmuş da zaten ama) biri de ben olduğum için iş gereği katılamamanın gerekçesini anlayabilirim. Biraz rahat ol. Şimdi birbirimizi tanımıyoruz diye kızmanın da manası yok değil mi. Tam tersine tanışmak için fırsat kollamamız lazımdır (kötü emmeller için değil tabiiki :mrgreen: )
Arkadaşlar, geri döndüm... Yoğun Ankara günleri geride kaldı, Mehmet Abi ile de görüşüp Hosta dönerimizi yedik. Geziyi anlattık bol bol. Şimdi organizasyonu tamamlama zamanı. Bu hafta bunun için çalışacağım. Alper'den naçizane ricam artık Pazartesi itibarıyla son listeyi yayınlasın, kimseyi ekleyip çıkartmayalım. Yol uzak, gelemeyenlar tabii ki olabilir, onun için bence kimse alınganlık yapmasın. Kalan arkadaşlarla iyi bir organizasyon olması için çalışalım. Herkese sevgiler...
bence oraganizasyonun succuk-mangal bölümünde bi değişiklik yapmaya gerek yoktur.
ben ve (eminim moonchild da bana katılacaktır) gelemeyenlerin hakkına bigüzel sahip çıkabiliriz kanaatindeyim :cheesy:
yemeyenin malını yerler ustaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sucuk ve mangaldan vazgeçilirmi ya :D
Sucuktan dönenin mangalı sönsün
liste dışı gelebilmemiz mümkünmü? malum eskişehirdeyim ama o tarihte burada olup olmayacağımı bilmiyorum. zaten o tarihte burda olupta gelemezzsem intahar ederim :):):):) eskişehirden sadace emrahss mı var? sanırım oda yengemizle gelir. ardcısı boş olan varmı? :O:)
okan yok yok bende okumakle eskileri anıyorum evet güzel günlerdi o günler. yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor.. :roll: :roll: :roll:Alıntı: