-
ya bırakın ihtiyarlar o günleri hiç hatırlamak istemiyorum tam ask.okula yeni gimiştik (SENE 1975 ) yaw millet dışarıda azıyodu öğrenciler kapışıyodu bizide okuldan dışarı çıkarmıyorlardı (1975-1979) tam 4 sene resmen hapis hayatı yaşadık ---arada bi evci çıkıyıduk ordada evdeki millet dışarı çıkarmıyordu buralarda ortalık kötü diye 1977 de yeni motor aldık yaş 18 di onada babam bindirmiyordu sen askersin bişey olur sonra okulana ne deriz yani diyeceğim o yıllar benim için hiç iyi değildi aman aman o günlermi bidaha allah düşmanıma göstermesinn (((((tabi bir askeri öğrenci olarak))))
-
Yaşar Baba, sen de pek eskilere gittin canım.. Günümüze dön..
Evet sevgili arkadaşlar, son katılım listesi bekliyorum. Bu arada erken gelecek olanlar, kaç kişi ve ne zaman geleceklerini yazsınlar lütfen..
-
ben .. eşim.... ve kuzenim fatih... perşembe akşamı eskişeeerii daatmaya geliyoss.... :evil: :lol: :lol:
-
Emrah neyin sayısını öğreneceksin. Var listede 35 kişi artçılarla 50 kişi senin oradaki insanlarla olsun 60. Bu kadar insandan 5 kişi eksik olsa ne olur fazla olsa ne olur. Bizlerin esas amacı yemek içmek değil birarada tanışmak hoş sohbetler, site ve motorlarımız ile ilgili konulardan bahsetmek. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Sıkma canını. Gökhan baba geliyor nasıl olsa mangalın başına çöktümü hiç kimse aç kalmaz, eli bereketlidir hepimiz doyarız. Yatacak yer de sorun olmaz bir şekilde ayarlanır. Handojoe-Kovboy Kapıdağ a aynı gün dönerim diye çadırsız falan gelmiş ama kaldı orada, açıktamı kaldı tabii ki hayır. Bizde bu arkadaşlık bağı olduktan sonra hiç bir yerde sıkıntı olmaz.
-
Eyvallah abi.. İşte son durumumuzu bilelim de abandone olmayalım hesabı. Üçün beşin elbette önemi yok da büyük fark olmasın diye. Bi de erken gelenleri bilelim de mekanı ikaz edelim..
-
Emrah komtanım
Yaşar komtan,Müslüm Baba,Rıza Hoşgör,İnci Hocam ve Ben İstanbuldan erken gelenlerdeniz ek varmıdır tam bilmiyorum
Mersinden Kino Baba Samsundan Okan kardeş ve arkadaşları cuma diye biliyorum eksik gördüysek arkadaşlar ekler herhalde
-
Kimler oda istiyo, sadece yaşar baba mı? Yaşar baba, seni bulamıyorum, sen beni bi arar mısın?
-
Cumartesi günü gidecek olan İstanbul tayfası...
Saat kaçta tekeri döndürüyoruz???
Eskişehir'e daha çok zaman ayırma adına mümkün olan en erken saat derim ben....
Herkesin aynı anda çıkmasına gerek yok zaten. Alt gruplara bölüneceğimize göre çıkış saatine göre gruplara ayrılabiliriz.
-
Selçuk çarşamba gelmicen galiba tophaneye
-
Kubilay, gelmeye çalışacağım ama Avcılar'dan geliyorum malum, kaçta orada olabilirim emin değilim...