Yazdırılabilir Görünüm
Pazar gününe saklıyo kendini. Pazar günü çıkıcak yeşil sahalara :mrgreen: abim benim yaa saygılar abim :mrgreen:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı http://www.motosiklet.net/forum/imag...r/Smile144.gif Sana yağmurlu havada su yok.. Celil abı su verır bana :lol: Alıntı: marlox Nickli Üyeden Alıntı :D kapışmak dediniz de aklıma geldi salih abi nerede yahu??? Nasıl baglantı kurdun Engın abı? :mrgreen:
Alıntı: marlox Nickli Üyeden Alıntı balçova - buca otobanının limontepe den gaziemir e olan eğimi :D nokta atışı bildim demi :D Devamında? Burası fena karışmış, 3 5 dkka bakmıyorum takibi zorlaşıyor yahu... Bi sakin olun kapışmayın hepiniz kardeşsiniz....
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Devamında? izmir lafı dönüyor bende varım ne nerdeee :) ???
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Devamında? Burası fena karışmış, 3 5 dkka bakmıyorum takibi zorlaşıyor yahu... Bi sakin olun kapışmayın hepiniz kardeşsiniz.... Hep fazercı yuzunden! :x :mrgreen:
Alıntı: eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Hep fazercı yuzunden! :x :mrgreen: huhhh.. Neyse derin nefes al cihan.. derinnn derin nefes al :| huhhh...
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı huhhh.. Neyse derin nefes al cihan.. derinnn derin nefes al :| huhhh... Niyekineeeeee.......
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı huhhh.. Neyse derin nefes al cihan.. derinnn derin nefes al :| huhhh... gel artık ozledık :D
Alıntı: eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Nasıl baglantı kurdun Engın abı? :mrgreen: Salih abinle aramızda bi bilek güreşi olacak :D:D:D
Alıntı: marlox Nickli Üyeden Alıntı Salih abinle aramızda bi bilek güreşi olacak :D:D:D Kazanan benımle :p