Supersiniz Celal baskanim, sagolun. Siteyi ogrennek de iyi oldu.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk
Yazdırılabilir Görünüm
Bu arada hep kotu haber veriyordum bu sefer iyi haber vereyim. Sanziman sesi gibi gelen takirtilarin sorunu bulundu farkli bir usta sayesinde. Forumda da arada gordugum zincir koruyucunun icindeki yere surtmesiyle olusan sesmis. 15 dakika icinde cozuldu. Sessiz sakin, dikkat daginikligi olmadan kullanmak cok guzelmis.
Led lambali plakaligi taktirdim, fena olmadi gibi. Evde besledigimiz tarantulanin fotografini vektorel hale getirip siparisi verdik, bu cikti. Asil amacim karanlikta daha gorunur olmak arkadan gelen araclar icin.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2471c70f16.jpg
Abi hayırlı olsyn ciks olmuş [emoji106][emoji4][emoji106][emoji4]
Ali hocam hayırlı olsun şık durmuş yeni plakalık
Regalcinin yolu biter derdi bitmez deyip kamyon arkası yazısı ile giriş yapayım. Hava filtresinin borusu çıkmıştı onun yenisini aldım tabiri caizse löp diye oturdu tam oh şimdi nefes alabilirim derken buji ateşleme yapmadı üstüne aküden garip tepkiler gelmeye başladı yüksek ihtimal bir yerde kaçak var aküyü yedi ki daha 2 ay bile olmamıştır değiştireli :D Neyse ki burada denk geldiğim bir chopper cı saolsun çekici ile uğraşma müsait bir akşam ben çekerim seni ustaya dedi bakalım daha ne masraf çıkacak :D
İstanbulda olsam kablo alıp evde komple elektrik tesisatını bile tazelerim de burada onu yapacak enerjim kalmıyor be abi :( yoksa bende seviyorum açıp kurcalamayı :) hem başkanım saolsun akü için özel ekipman gerektirmeyen bir şarj yöntemi de anlattı ama kendimi şarj edemiyorum bir türlü :/
Geçmiş olsun gökhan benimde 45 günlük akü zayıflayınca motoru vurdurarak ustama götürdüğüm dün statör geğiştı akü doluma yapıldı, şuan performans üst düzey. Geçen hafta korna düğmesi düştü sol elçık kütüğü aldım omuzda taktırdım, hep bakim istıyor bizim makinalar Rus Hatun gibi hep masraf, hep arıza hep bir kapris
Motomania Gökhan abinin bir lafı vardı alıyorsunuz makineyi tüm cefasini çekip bıkıyorsunuz sonra satınca yeni sahibi sefasını sürüyor acele etmeyin diye. Bizim de sefa süreceğimiz gün gelecek elbet [emoji2937][emoji2937]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu dağılmasın beyler, en son ruslarda kalmıştık, masraflı mı masrafsız mı? Bir karar verin de ona göre hareket edelim.. [emoji16][emoji16][emoji16]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuraya 2 mesaj arasına bir konu bükücü çizelim [emoji16][emoji16][emoji16]
Ben dün motosikletim için kurcalarken radyatörün üstteki boru girişini (İnce olan) kırdım. boruda parçalandı başka boru vs ile tamir edilir mi acaba. bazen çok karıştırmamak lazım sanırım. zaten yapıştırmış eski sahibi neymiş değilmiş derken elimde kaldı. yenisi de 900TL diyorlar tamir oluyordur herhâlde :utangaç:
alimüminyum ama o kopan boru parçalandı. Ankarada kim vardır tanıdık varmı radyatör tamiri yapan
On-arka fren hidrolik yagi degisti. Bayagi kararmis. Frenlerde fark var, ozellikle Cinnah gibi uzun yokuslarda cok rahatlama oldu.
bugün benim karaoğlana artçı sissybarı için sipariş verdiğim traktör sırt dayamasını monte ettik
artçımla uzun bir yol olacak, yan çantalarıda taktırdımmı bu iş olur :)
Eklenti 2752
Eklenti 2753
Eklenti 2754
Eklenti 2755
Bugün stop sorununu çözdük daha doğrusu usta çözdü. Önce akü değişti eskisi şarj olmadığı için, sonra da kontakta kısa devre varmış onu iptal etti takır takır çalışmaya başladı kızım [emoji2956] ekipman yok diye gezmedim yarın akşama biraz yol yapacam özlemişim [emoji847] şortla çıkmıştım böyle basit çözüm olacağını düşünmedim ufak bir bilek yanığı daha ekledim 3 e tamamladım [emoji16]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplu olarak motora son yapılanları anlatayım.
Bayram sonrası Ankara - Düzce dönüşünde motorda tekleme gaz yememe stop etme ön silindirden çıt çıt çıt tarzında ses gelme sonucu motoru bir şekilde çalıştırıp 80 90 km üzerine çıkmadan biraz uzunca bir sürede Düzce'ye geldim.
Geldiğimde bulduğum bir ustadan buji, buji piposu, yağ ve filtre bakımlarını halletmesini İstedim.
Test sürüşüne çıktığımda 120-130 km hızlara sorun yaşamadan çıkmaya başladım. Sorun çözüldü diye düşündüm ki ön silindirden gelen çıtırtı da gitmişti.
Bu 3 günlük tatilde Ankara'ya gitmek istedim ve çıktım yola yaklaşık 50 km kadar gittikten sonra motorda yine tekleme ve gaz yememe durumu başladı fakat bu sefer stop etme tarzı durumlar yoktu.
Cumartesi günü Ankara'da ki ustama götürdüğümde benzin pompasıyla ilgili sıkıntı olduğunu söyledi. Bıraktım motoru akşama aldım.
Bununla birlikte dün ekiple birlikte kazan sürüşü bugün yolu uzatarak geldiğim Ankara-Düzce sürüşü sonucunda hiç bir sorun yaşamadan yolculuğumu sonlandırdım.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi bizim hayır duamızıda aldın daha sıkıntı çıkarmaz. Arada uğra hayır duanı al devam et [emoji16][emoji16][emoji16][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, ooo güzelmiş maşallah gibi dualarla hem nazar kırılır hem de sorun çıkma ihtinali en aza indirilir. Bir de küçük bir miktar sadaka ohhh mis [emoji16][emoji16][emoji16]