Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: theonlygun Nickli Üyeden Alıntı fırçayı yiyince müvekkilimizden susarsın demi :mrgreen::mrgreen: şaka bir yana bundan sonra burdayım yoğunluklar bitti:cheesy: Müvekkilim Adamın dibisin sen ya Yoook yok akıllnmamıs bak hala yesılcam fln dıyor:duvar::twisted::cheesy: Adamlık mevzubahısse sen bu ısın pirisin piri:lol: Fuara gelıyosun dımı?
Hop :evil: ben geldim :sleep:
Alıntı: Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı hemşehrimiz dedikk bağrımıza bastık , fırça yiyoruz hiç arkamızdada durmuyo , atalarımız ne demiş , hemşeri hemşeriyi gurbette görünce cok sevinirmiş :D dimi abi dimi dimi :mrgreen: yok anılcım öyle değil. o lafı kim demişse halt etmiş:cheesy::mrgreen: Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Hop :evil: ben geldim :sleep: Pardon kimdiniz
Alıntı: Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı hemşehrimiz dedikk bağrımıza bastık , fırça yiyoruz hiç arkamızdada durmuyo , atalarımız ne demiş , hemşeri hemşeriyi gurbette görünce cok sevinirmiş :D dimi abi dimi dimi :mrgreen: Sendemi nigdelisin :?
Alıntı: av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Yoook yok akıllnmamıs bak hala yesılcam fln dıyor:duvar::twisted::cheesy: Adamlık mevzubahısse sen bu ısın pirisin piri:lol: Fuara gelıyosun dımı? Seni yalnız bırakırmıyım müvekkilim ayıpsın :evil:8):cheesy:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Hop :evil: ben geldim :sleep: hoşgeldinn abi , hepsi bir oldu toplandılar beni fırçalıyolar ya :(
Alıntı: av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Yoook yok akıllnmamıs bak hala yesılcam fln dıyor:duvar::twisted::cheesy: tamam demem abi , ne bağırıon el kaadar cocuga :x
Alıntı: theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Seni yalnız bırakırmıyım müvekkilim ayıpsın :evil:8):cheesy: Hehh soyle forum dısında bır muhabbetın belını kıralım muvekkılım:lol: Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Hop :evil: ben geldim :sleep: olum sıırler yazıyoruz sana,okumuyorsun Alıntı: ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Sendemi nigdelisin :? Anıl karadenız taraflarındandı sanırım topragım:cheesy:
Alıntı: ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Sendemi nigdelisin :? yoook Giresunn :) erkan abi de giresunlu diye biliyorum :D
Alıntı: av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Anıl karadenız taraflarındandı sanırım topragım:cheesy: bak abii ortak yönümüz cıktı :D ahhahah