Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Bi ara yine kalmaya gelin Ozi.. Playstationda ezecek farklı mağdurlar olmasını özlemişim ;) [emoji869] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Özelimizde kalsa olmaz mıydı abi [emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Caner siz gelince koç kesecekmiş dün söyledi toplantıda.. Bahara hazırladım kendimi diyor ;) SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tolga değil miydi abi o :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Tolga değil miydi abi o :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi cevap hakkı doğan Tolga sessizliğini koruyordu :)
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Tabii ki abim.. Kese ve sıkma limonlu soda benden ;) Çorbayı Caner ısmarlayacak.. SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bir gece ansızın gelebiliriz :)
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Tolga değil miydi abi o :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tolga bize kesecek sen misafirlere :) SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı cevap hakkı doğan Tolga sessizliğini koruyordu :) Ahahaha :) SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Bir gece ansızın gelebiliriz :) Misliyle hazırız abi :) SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Özelimizde kalsa olmaz mıydı abi [emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yapamazdım Ozi :) Pes te fight night ta ve tekken de seni bu kadar esnetmisken susamazdım :) SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Berk abiler gelsin dana deviricem abi :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bak Berk çocuk haklı [emoji56] Koçu Tolga kesecekti Caner dana kesecekmiş.. Ben yanlış hatırlamışım, hell yeeeeahh [emoji869] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Bir gece ansızın gelebiliriz :) Bir gece ansızın karşılayabiliriz abi bekleriz :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi