Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Gel buraya dicem de yolda erir ya da donarsın abi soğuk ya da yağmurdan :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Şeker miyim olum ben eriyeyim? Bana mımyürüyon napıyon sen :) :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Şeker miyim olum ben eriyeyim? Bana mımyürüyon napıyon sen :) :) yok artık artçıda buldu adam ama hala düşmedi yakandan abi :D :D
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Şeker miyim olum ben eriyeyim? Bana mımyürüyon napıyon sen :) :) Navigasyon aç abi erimeden getirir [emoji23][emoji23][emoji23] yürümem tövbe ne yürücem :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı yok artık artçıda buldu adam ama hala düşmedi yakandan abi :D :D hep Acar abi yüz vermiyor ya ondan yapıyor böyle :) Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Navigasyon aç abi erimeden getirir [emoji23][emoji23][emoji23] yürümem tövbe ne yürücem :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi lan işte ben de onu diyorum ben sen ne ayak?
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı hep Acar abi yüz vermiyor ya ondan yapıyor böyle :) Acar abi duy caneri gör caneri :D :D
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Acar abi duy caneri gör caneri :D :D Acar abi bu ara bizi biraz boşladı ya :( yok ortalarda bir süredir :(
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Acar abi bu ara bizi biraz boşladı ya :( yok ortalarda bir süredir :( Abi adam çok aktif ya ondandır yoksa Acar abi boşlamaz bizi :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Acar abi bu ara bizi biraz boşladı ya :( yok ortalarda bir süredir :( Özletti Acar Abi kendini iyice :( ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Acar abi bu ara bizi biraz boşladı ya :( yok ortalarda bir süredir :( Takipteyim ...👀
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Abi adam çok aktif ya ondandır yoksa Acar abi boşlamaz bizi :) Seviyorum hepinizi ☺☺☺☺