Aafiyet olsun abi.
Yazdırılabilir Görünüm
herkese GÜNAYDINLAR.......8)
Antalya afiyet olsun.
Günaydın bütün RR AİLESİNE. Haftasonu yine geldi .bol bol sürüş yapıp beraber vakit geçirmeniz dileğiyle.
Ankarada hava 15 derece şuan çıldırmamak elde değil.
Ercan kardeşim sayesinde motor çalışıyor artık :) cumartesi pazar hava güzel gibi gezi ayarlansa efsane olur aslında
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...898d94fb51.jpg Yağmur çamur demedik
ANTALYA-MERKEZ
Vay kardeşim klup evi çok severim bu tarz olayları sonra beni kargoyla gönderirsiniz ankaraya))))
İşten izin alabilirsem çok kalmak isterim .yalnız olmayacağım Eren kardeşimle gelicez onunla bir konuşup ayar çekmemiz lazım. Ama bu güzel teklif için çok teşekkür ederim. Düşünmeniz yeter 8)
Bütün RR AİLESİNE iyi geceler. Haftasonu geldi herkese bomba gibi ve gunesli bir haftasonu diliyorum
Günaydın RR ailesi herkese iyi haftasonları :Rockn Roll:
Günaydın.:shock: Soğuk yağmurlu fırtınalı bi istanbul sabahından günaydın RR.8):Rockn Roll:
YAz gelsin artıııııııııııııııııııkk :artiz:
günaydın RR
bu ne biçim haftasonu, bende tekirdağa giderim diyordum, eve tıkılcaz gene :cry:
Günaydın herkese cumartesi mesayisi başladı bide hava berbat bune ya :x:x
Kahrolsun bağzı şeyler :x:x
Herkese günaydın. Ne zaman bol güneşli falan yazsam ankara kardan kitleniyor.
Arkadaş bu şanssızlık be olacak hava güzel gezelim öle böyle dedik ankara felç oldu kardan .ne araba ne kar kereme arabası gidebiliyor.
Tünaydınlar Herkese çalışan arkadaşlara kolay gelsin tatil yapanlara keyifli hafta sonu tatili olsun :):Rockn Roll:
Aldora yine karlı havalarda kaldın kısmetın kapalımı nedir diyicem ama öyle değil üzülme Ankara havası hep böyle senle alakası yok :p:):Rockn Roll:
Tunaydin RaptorRiders ailesi. Bugun gunlerden RaptorRiders:)
Ankarada yoğun kar yağışı vardı ama şuan itibari ile ana yolların hepsi açık durumda
Yok be Caner..:)
yeni eve geldim, erken olsa eksoz için paslanmazcılara gidecektim geç oldu hava soğuk dolaşılmaz...
bende "acep şişe bitince alttan yine şarap çıkar mı? diye test ediyordum. Sonuç: Çıkmıyor...
Hanım "su kuyusu mu lan o, malak gibi oturacağına, git yeni bir şişe al" dedi....
http://s16.postimg.org/yr6arcnr5/WP_20160206_003.jpg
Bütün RR AİLESİNE iyi geceler. Yarınki buluşmaya enerji toplamak lazım)))))
Günaydın RR ailesi mükemmel bir Pazar günü dileğiyle :Rockn Roll:
Günaydın rr ailesi nasılsınız :) :)
Güneşli bir pazar gününden günaydın
Günaydın antalya güneşli ben nobetteyim[emoji17]
ANTALYA-MERKEZ
Günaydın RR ailesi. ANKARADAN selamlar güneşli bir hava var sanki dün hiç kar yapmamış gibi akşama buluşma için dualarım kabul oluyor .)))
Günaydın RaptorRiders. Güzel bi pazar diliyorum herkese. Motorsuz çatalcaya geldim. Hava açtı. Bu tarafa geziye gelicek varsa çay kahve yemek benden. Bi tur verirsiniz artık motoru :cheesy::cheesy: