Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı olum orada da muson yağmurları falan var seller taşkınlar.. yine süremeyiz biz biliyorsun bize başka şey yağar her şartta :) Hani motorcu her şartta sürerdi :) hani kardeştik ?
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ben de ben de aşırı yol yapmayı özledim :( ben de cook aşırı yol yapmayı özledim :(
Alıntı: MaviBeyTc Nickli Üyeden Alıntı Hani motorcu her şartta sürerdi :) hani kardeştik ? Yani kar kış yağış koymaz da sel biraz engelleyebilir tabi :) çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: zafer46 Nickli Üyeden Alıntı ben de cook aşırı yol yapmayı özledim :( Havanın yağışsız olduğu bir haftadınu atla uçağa gel abi sürelim? çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Tünaydın RR :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Conan yüzünden işe geç kalsaydın kendimi suçlu hissederdim bro [emoji35] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Abi sen niye bana sardın gözünü seviyim :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tünaydın RR Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Abi sen niye bana sardın gözünü seviyim :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ahahaha :) Sana bi ben sarsam iyi.. Trafikte mobil haldeyken bile popülersin ;) SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Yani kar kış yağış koymaz da sel biraz engelleyebilir tabi :) çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Yüzen motor yapmışlar manşetli gazeteler çıkar yarın ;) Hayır Caner den daha popüler olursun [emoji41] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Yüzen motor yapmışlar manşetli gazeteler çıkar yarın ;) Hayır Caner den daha popüler olursun [emoji41] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi yok abi Caner'in eline su dökemem bu konuda :)