Vay Caner im o zaman dört gözle bekleyiş başladı şimdiden .salı günü izinli olacağım buluşuruz biryerde :Rockn Roll:
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın RR ailesi Antalya buluşmasına son 1 gün [emoji41]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 gündür motora binemiyorum [emoji53] gaz telim koptu yolda kaldım Türk usulü elciğe gaz telini bağlayarak eve kadar geldim bugünde ustaya götürüp yaptırıcaz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR. 8)8)Haftanın bu son gününde herkese erken paydos diliyorum :Rockn Roll::)
Günaydın millet hayırlı cumalar hadi bitirdiniz haftayı biz devam:)
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR :cheesy:
Günaydın RaptorRiders :Rockn Roll:
GünaydınRR ailesi:uyuyorum
Günaydın RR ailesi , hayırlı cumalar :)
Günaydın RR :Rockn Roll:
Günaydın tüm aileye, herkese bir Celil gününden daha günaydın. Hayırlı cumalar...
Herkese günaydın inşallah yarın mesai olmazda bu haftanın son iş günüm olur bugün :x:x
Herkese günaydın,hayırlı cumalar:)
O Shadow buraya gelicek:cheesy::Rockn Roll:
Günaydınlar Raptor Riders cuma gelmiş bir hafta daha bitiyor :Rockn Roll:
Günaydın herkese bu forum bende bağımlılık yaptı. Durum feci tuvaletten kalkıp duşa giremez hale geldim elimde telefon .biri bu çocuğa yardım eli uzatsın)))))
Günaydın raptırlar
ANTALYA-MERKEZ
herkese merhaba raptorriders nasılsınız tekeriniz düz basssın gününüz güzel geçsin :)
Günaydın herkese :)
İzmirden günaydınnnn 😉
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR AİLESİ HAFTASONU yine geldi plan program var mı beler yapacaksınız
Herkese selamlar,
1. işlerim çok yoğun...Çok fazla stres var...
2. o kadar ki, resmi işlerin hepsi bekliyor....
3. Hafta sonu büyük bir ihtimal ile çalışacağım... 1-2 saat çalışsam dahi gidiş geliş ile 4-5 saat sürer.
4. Yeni motorun (!) radyatör kapağı bozuk..(ve bence satın almadan önce serviste dururken değiştirmişler bozukluk(!) ondan...Kapak 30 TL. (demirtaş'tan dün aldım.) yorgunluktan takıp deneyemedim bile..
5. Klasik iyiydi...Spyder'a biraz bozuldum gibi....
yazamadım gitmem lazım..............................:shock:
Alper baskan ziyarete geldi ayagina saglik abi 8)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...98b92237dd.jpg
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süleyman Abi derin bir nefes al, içinden yavaş yavaş say sakinle :) Sıkıntı gelir geçer, fazladan çalıştığın her saat için 2 saat sürüş yaparız :) telafi ederiz. Yarımcı olacağımız bir şey olursa söyle bu kadar adam var burada :)Alıntı:
Herkese selamlar,
1. işlerim çok yoğun...Çok fazla stres var...
2. o kadar ki, resmi işlerin hepsi bekliyor....
3. Hafta sonu büyük bir ihtimal ile çalışacağım... 1-2 saat çalışsam dahi gidiş geliş ile 4-5 saat sürer.
4. Yeni motorun (!) radyatör kapağı bozuk..(ve bence satın almadan önce serviste dururken değiştirmişler bozukluk(!) ondan...Kapak 30 TL. (demirtaş'tan dün aldım.) yorgunluktan takıp deneyemedim bile..
5. Klasik iyiydi...Spyder'a biraz bozuldum gibi....
yazamadım gitmem lazım..............................