Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Ahahahaha :) Burada C.A. yazıyor sen neden üzerine alındın ki [emoji23] Bak şahıs bilgileri fe tutmuyormuş.. SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Abi sen birine sallıyosan benden başka kime sallıcaksın gözünü seviyim :D ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR ailesi [emoji869][emoji869] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı Günaydın RR ailesi [emoji869][emoji869] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oooo efenim günaydıııın. Gece geç yatınca böyle mi oluyor [emoji12] Mehmet A.
Alıntı: Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı Oooo efenim günaydıııın. Gece geç yatınca böyle mi oluyor [emoji12] Mehmet A. Abi valla yeni kalktım, sozde 5.30 da kalacaktım. Ne mesai kaldı ne uyku [emoji23][emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı Abi valla yeni kalktım, sozde 5.30 da kalacaktım. Ne mesai kaldı ne uyku [emoji23][emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Gece geç yatmanın faydaları. Bak ben hiç uyumadım [emoji12] bende bu gece görecem faydasını [emoji25] Mehmet A.
Alıntı: Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı Gece geç yatmanın faydaları. Bak ben hiç uyumadım [emoji12] bende bu gece görecem faydasını [emoji25] Mehmet A. Abi fayda değil bu ya [emoji23] işten kovacaklar az kaldı BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı Abi fayda değil bu ya [emoji23] işten kovacaklar az kaldı BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Değerli ustalarını kovamazlar. Senin çırak devam mı [emoji848] Mehmet A.
Alıntı: Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı Değerli ustalarını kovamazlar. Senin çırak devam mı [emoji848] Mehmet A. Abi çırak ilk günden bıraktı ya [emoji23][emoji23][emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı Abi çırak ilk günden bıraktı ya [emoji23][emoji23][emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Senin yanını bıraktı da sizin orda devam mı [emoji848] Mehmet A.
Alıntı: Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı Senin yanını bıraktı da sizin orda devam mı [emoji848] Mehmet A. Abi komple bıraktı, ses soluk yok [emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi