Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı Abi komple bıraktı, ses soluk yok [emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hımm. Neyse hayırlısı olsun [emoji4] Mehmet A.
Alıntı: Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı Hımm. Neyse hayırlısı olsun [emoji4] Mehmet A. Aynen abi, benlik sıkıntı yok [emoji23] akşam detaylı anlatırım [emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın diycem de :D saat olmuş 2, nasılsınız millet?
Alıntı: MaviBeyTc Nickli Üyeden Alıntı Günaydın diycem de :D saat olmuş 2, nasılsınız millet? Garip ne yapar? ' derdi dedem [emoji23] keyifler yerinde[emoji869][emoji869] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı işler herkese , keyifli geçsin gününüz :)
Alıntı: Rc_ali Nickli Üyeden Alıntı hayırlı işler herkese , keyifli geçsin gününüz :) Teşekkürler abi [emoji847] seninde günün keyifli geçsin [emoji869][emoji869][emoji869] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D artık iş yok artık yatış... Uykunun tadını özlemişim abi yaa.
Alıntı: MaviBeyTc Nickli Üyeden Alıntı :D artık iş yok artık yatış... Uykunun tadını özlemişim abi yaa. Uyku yüzünden işten kovulacaz da hayırlısı ölsün [emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı Uyku yüzünden işten kovulacaz da hayırlısı ölsün [emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bro ben onlara fırsat vermedim :D kendim bıraktım daha iyi ^^
Alıntı: MaviBeyTc Nickli Üyeden Alıntı Bro ben onlara fırsat vermedim :D kendim bıraktım daha iyi ^^ İşte beklenen atak, [emoji23] bende yakın zamanda bırakcam umarım [emoji23] BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi