Gökhan kardeşim fotoları beğenirken bu sefer file verme bak boş geçtiğin fotolar oluyo gözümüzden kaçmıyo :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
beyler ben bu "motorcu kız" muhabbetinden şunu öğrendim : bu kadroyla motoshow a fuara falan gidilmez... bizi ordan atarlar, atmakla kalmaz ömür boyu men ederler... :Rockn Roll:
Laaynn Çok eğlenmişsiniz iyi goygoy yapıyorsunuz. Kıskandım arkadaşlar iyi ki bir hafta gelmedik. Allah muhabbetinizi arttırsın.
Haftaya baktım ayağım iyi değil bende sedat abi gibi arabayla geleceğim ama kaskı yanımda getireyim de. Motorumuz yok demesinler =)
arkadaşlar, iş günü ve ortamı kimseyi bozmamış hala 8)çarşamba buluşma sohbetleri tam gaz gidiyor:cheesy:
Oğuzhan, resimlere bakarken çok merak ettim! senin kaskla aranda ne gibi bir ilişki var? :soru?
kaskın tam mevsimi şimdi abi...
ama asıl kaskın hasını bursa'da yiyeceksin... böyle karacabeyi biraz geçince sağda bi yer var, vizörleri falan hep kendi çiftliklerinden... enfess...
Ekremcim biz o konuyu seçtik haftaya buluşmada ben safety car olarak önden gideceğim.:cheesy:
Sıkıntı yok eğer ağrı sızı devam ederse hiç zorlama ben gelir alırım seni, beraber gider beraber döneriz.
Bu arada nazar boncukları Süleyman abi tarafından cümlemize takıldı.Senin için özel ebat yapılıyomuş:p
Saygılar