Bu makinada temiz güzel duruyor olabilir fiyatı normal piyasasında
Yazdırılabilir Görünüm
Tamam.Süper oldu bu.Hemen aradaki rakamı bulmaya çalışayım."Motora bakmayacakmısın?" diye düşünebilirsiniz?Ancak sizler motoru önerdikten sonra sorup araştıracak bir konu da yok benim için.
Arkadaşla konuştum ama müşterisi gelince yarım kaldı.Efendi,düzgün birisi.Bir sıkıntı olacağını sanmam.Ha olan sıfır motor ve milyonluk araçlarda da oluyor.Yetkili servis felan var her yerde artık.Çok ince eleyip sık dokursam da haksızlık olur bu rakamlar için.Yoksa ben mi çok geniş düşünüyorum?
Arkadaşlar insanlar neden bu kadar yanar döner oluyor?Ya hiç mi adam gibi birine rastlayamayacağız?Sitemimin nedenini anlatayim.Dün Eskişehirden bir arkadaş ile 2013 model 250E-10 için konuşup anlaştık.Tek pazarlık dahi yapmadım.3000 lira eksiğimi kredi çekerek kapattım ki bunun ödemesi 4800 lira olacak.İş yerinden izinlerimizi haftaya buna göre ayarlattık.Otobüs biletlerini de alıp çarşambayı beklemeye başladık.Bugün,yaklaşık 40 dakika önce bu arkadaş aradı ve birisinden alamadığı ve 5 yıldır beklediği parasının ödendiğini ve artık motoru satmaktan vazgeçtiğini söyledi.Ben ailemden verilen sözden ne olursa olsun dönülmemesi gerektiğini öğrendim.Kaldı ki benim asıl düşüncem bu arkadaşın kendi istediği rakamı yine kendisinin az bulması dolayısıyla,motoru daha yüksek rakamlara vermek istemesi sebebiyle böyle bir şey yaptığıdır.İnanılmaz derecede moralim bozuldu ve sinirlendim.
Arkadaşlar artık elimde 6500 lira var.Blansörlü ve yanları beyaz alevli gibi olan bir Spyder bulalım bana.Gerçekten bu konuda yardımınızı bekliyor ve rica ediyorum.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray abi, Bu süreç en sıkıntılı ve en keyifli zamanlar aslında acele etmemek lazım.
Senin durumuna çok benzer bir durumda ben yaşamıştım. adamla konuştuk anlaştık. el sıkıştık. ilanı yayından falan kaldırdı. 2 gün sonra motoru alacaktım. bir gece öncesinden arayıp eşim izin vermedi satmama kusurabakma demişti. =)
Bende sinirlenip ertesi gün gittim başka motoru aldım. Her ay bir tarafını düzeltiyorum. Maaşallahı var. Yarın servisten çıktıkktan sonra toplamda 2.000TL servise para bırakmış olacağım. =)
Acele etmemek lazım.