Ne demek istediğini anlamadım Mehmet sadece kimin yazdığını bilmeden cevap vermek istemedim ayıp olur pot kırarız diye bende seni uyarırım.Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Ne demek istediğini anlamadım Mehmet sadece kimin yazdığını bilmeden cevap vermek istemedim ayıp olur pot kırarız diye bende seni uyarırım.Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
müslüm baba sen niye uyardın mehmet abiyi yanlış anladın galiba mesajı..Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
o demişki ben eşimi uyarırım tanışma topiği açar..
sende uyarı vermişsin hemen mehmet abiye :D
Müslüm baba Mehmet eşini uyarıcağını söylemiş bi yanlış anlama oldu herhalde tanışma topiği açması konusundaAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
konu dağılıoo inci örtmenim sen teklifi kabul et al yeni bi tay :D
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Allah kısmet ederse pazartesi o işe son noktayı koyuyoruz kardeşim merak etme.Bu arada sen nezaman gelicen bu tarafa sıkılmadınmı o iğrenç trafiği olan iş ev arası güzergahtan gelde istanbulun düzenli kalabalık olmayan ve manzaralı yollarında sürüş yapalım :evil: :evil:
walla abi hafta bası istanbula geldim bi iş görüşmesi için eğer olursa 15 gun içinde istanbulda sürüş için hazır olacam :D burasıda sıkmaya başladı artık tabe askama kadar otur aksam cık bi bara git iki bira iç yada gidip bi dalış yap dalış sonrası teknede ay ışıgında iki bira yuvarla :D izin gununde git türkiyeynin en iyi dunyada ilk 50 arasında olan dalış bölgelerinde dal hergun temiz hava :D sıktı artık :DAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
abi bu arada ne oldu motoru antalyaya yollama fikri???
Gerçekten yaşlandık galiba artık yazılanlarıda anlamıyorum,tekrar okuyunca anladım, kusura bakma Mehmet kardeşim ben söylediğini yanlış algıladım.Alıntı:
OturanBull Nickli Üyeden Alıntı
ben ihtiyarlar deyince niye kızıyon peki müslüm baba.... :roll: :roll: :lol: :lol: bak işte kendin itiraf ediyon...ehehehhehe..
Evet Okan artık kızmayacağım ama yolda yine gençlere takarım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
skutır kullanalaramı baba.....yoksam bizim gibi deli fişek gençleremi....
yavv bu arada site karardı.. bişiler oldu heralde....annaaammmm ecinnilermi bastı neyavvvv.... :( :( :( :(