canım şemsi"cim; onlar da geyik yapıyorlar zati 8) ,sıkma canını elbette zincirle falan kavgalar olmayacak :mrgreen: ...motorların sesini kastediyo hepsi... 8)
Yazdırılabilir Görünüm
canım şemsi"cim; onlar da geyik yapıyorlar zati 8) ,sıkma canını elbette zincirle falan kavgalar olmayacak :mrgreen: ...motorların sesini kastediyo hepsi... 8)
İnci Öğretmenim bunları serseri yaparlar. Konser alanını motorları ile dağıtıp Türkçe şarkı bilmeyen rock grubuna Islak ıslağı bile söylettiler beklerim yani.... :?
asıl motorcuların o insanlıktan nasibini almamış "komşu" ya;
nasıl efendi olunur,nasıl haklara saygı duyulur,sahip çıkmak nasıl olunur bunlar gösterilecektir KANIMCA:)
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!!! :D :D
SEVGİLİ HOCAM; bazen insan olmak işe yaramıyor... yoksa sıkıntının bir çoğunu biz çekeriz. ısırmasakta dişlerimiziAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
göstermek bazen en tatlı sözden de daha etkili oluyor ...
bırakta arkadaşlar gündüz gözü ile oraya gelsinler ve seni alsınlar...
komşularında verilen mesajı gayet açık bir şekilde anlayıp, idrak edip, yorumunu yumurta beyinlerinde yapacaktır...
HANDO değişmek zor ama bazen gereklidir diyor... :D
İnsan olmak yetmez! Yetmiyor zaten! Süpermen Süpermen olmak lazım bazeeeeennn!!Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Moon Hando'ya katıldı! :idea:
inci öğretmenin sizleri görmek ne kocaman mutluluk ..
vay yavrum vay şenliğe bak sen helal size yakışır
bir daha o mahalleden motorlu biri geçtimi orada yaşayan ahali saygıdan ( veya 4,5 tan) ayağa kalkıp selam vermeli
ha dostlar KASK larınızı unutmayın :x efendi gibi gidin ( öyle bandana falan takıp da serseri gruplar gibi değil
[smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_15.gif]
hatta [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif] :x :x
ÖHÖ ÖHÖMMM....MODERATÖRDEN UYARIDIR....2 GÜNDEN FAZLA SİTEDEN AYRI KALANLAR TANIŞMA TOPİĞİ AÇACAKLARDIR.... :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
hımmm...
şiddet seven bir insan olarak dünyada kaçırmam böyle bir fırsatı...
ben de geliyorum...
BROTHERS OF METAL!!! :twisted:
Yaw bi karar verin kimseyi dövmiceksek ben gelmiyim :(