Şükür kardeşim. Herkese selamlar. Geçmiş olsun. 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Şükür kardeşim. Herkese selamlar. Geçmiş olsun. 8)
Tüm RR te geçmiş olsun.
Yine patlama yine acı gözyaşı...hayatını kaybeden KARDESLERİMİZE rahmet, yaralilarimiza acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun. Allah bu canilerden hepimizi korusun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gecmis olsun Ankara....kaybettigimiz icin canlar icin Allah'tan rahmet...yaralilarada acil sifalar.....umarim sayilar artmaz :(
Hepimizin başı sağ olsun arkadaşlar, az önce haberlerden gördüm bende. Youtube'da 2-3 videoya denk geldim patlamayla ilgili. Umarım Allah'larından bulur ölen terör örgütünün üyeleri... O kadar masum insanın ne suçu vardı sevenlerine gitmeyi beklerken. :'(
Öncelikle Milletimizin başı sağolsun yaralılara Rabbim acil şifalar versin. Sayfadaki ilk mesajımı böyle üzücü bir günde yazmanın vermiş olduğu burukluk var içimde :( Hal böyleyken motosikletle ilgili yardım isteğimi dile getirmekten utanıyorum...
öncelikle hepimizin bası sağolsun :( dönüşte erhan aldora ben giderken kız arkadsımı aştiye bırakmak için yolda kaza gördük motor yerdeydi arabalar falan durmus bizde durduk noldu diye motorcu arkadas bi araç sürücüsüyle kavga etmiş silah cekmişler adama ben kız arkadasımı aştiye götürmem gerektigi için devam etmek zorunda kaldım aldoralar hala karakoldalarmıs
Eve döndük kurye bir kardeşimizin başı derde girmişti ona yardım ve destek olmak için yanında olmamız gerekiyordu.gereği ne ise yapıldı. Sağ salim eve geri döndük.
Bütün milletimizin başı sağolsun artık Ankara yaşanacak halde değil heryerde bir bomba bir saldırı. Bu teröre lanet okumaktan başka çaremiz yok .allah hepsinin belasını versin .
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun, herkez perişan yan komşumuzdu bunu yapanların elleri kırılsın lanet olsun!! Allah isla etsin
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...1e49e613b0.jpg
Ankara Kızılay'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlerden birisinin Samsunlu olduğu açıklandı. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde müfettiş ve bekar olan Oğuzhan Dura'nın kimliğinin belirlenmesi ardından Samsun'daki yakınlarına acı haber verildi. 3 yaşındayken babasını trafik kazasında kaybeden, üniversite yıllarında ise annesi kanserden ölen Oğuzhan Dura'nın cenazesinin yarın İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi'ndeki dayısı Şenol Şengül'ün evine getirileceği bildirildi. Şenol Şengül'ün evi ise Türk bayrağı asıldı.*
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi