ismail sende olmasan biz ne yapıcaz kurda kusa yem edicekler bu moderatorle admın bizi
Yazdırılabilir Görünüm
ismail sende olmasan biz ne yapıcaz kurda kusa yem edicekler bu moderatorle admın bizi
He tamam o zaman ben benim çocukları da getiririm, oynarlar hiç değilse!Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
kaç tane var kardeşim
Müdür valla ben hissettim zaten kurt kuş ve yem olayını o yüzden araştıriim dedim. tatile gider ayak yem edeceklerdi valla :mrgreen: :mrgreen:
oy oy oy Serhatım niye haberimiz yok bu çocuk olayından :cheesy:
neyse kurtardık sayılır
Serhat kardeşim eski adı beylerbeyi örtmenevi adı yeni değişmiş galiba muhtemelen binayı sabancı tadilat yapmıştır adınıda ekletmiştir bi yanlışlık yok yani sevgili örtmenimiz alışkanlıktan eski adını verdi bizde öle açtık sorun yok cuma görüşücez dimiAlıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
siz bizlerden kurtulmak istiyosunuz anladık biz. başka başka isimler yerler filan nasıl olucak
Dolmabahçe'de stadın karşısında bir otopark var orada buluşuyorsunuz değilmi?
Abi çocuklardan benim de haberim yoktu... 2'şer gün arayla verdiler kucağıma, nasıl oldu anlayamadım. Bi oğlan bi kız!
Kubilay abi eğer İsmo'nun tarif ettiği yere bir öğretmenevi yapılmış ve bunun adına cidden Beylerbeyi Öğretmenevi denmişse, o yapıya o adı koyanın alnından öpmek, icabında elini sıkmak isterim... Hani boğaz hattı depremden sonra tahrip oldu falan diyolar ama bu kadar da olmaması lazım beaa!! :D
Otoparka sokmuyorlar kardeşim otoprkın yanındaki caminin önünde zaten motorları görürsünüz tabi ilk gelen degilseniz