ben burdaki törene katılacam ...kusura bakmayın...
Yazdırılabilir Görünüm
ben burdaki törene katılacam ...kusura bakmayın...
kortej gezi yolu proğramı ve saati bana uymuyor akşm o saatlerde maslakta OE.'nde zafer balosuna katılacağım...Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
:cry: :cry: :cry: BEN ORADA YAPAYANLIZ KALDIM :idea: :idea:
Niye Kimse yokmuydu gelmedimi kimse.Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
yok ozı abım actım topık zaten olayı yazdım hepınızı vuracam hele sen nasıl gelmezsın bıttınız uleynnnn :mrgreen: :mrgreen:
Ben oradaydım. Hatta Polo ve Emrahkucukgirgin'i de gördüm, şahitlerimdir (:
Ak Merkez otoparkından askeri üniformalı amcalar bize bakıyordu. Organizatör grubun elemanları ellerinde biralarla Zafer Bayramı kutlamalarına hazırlık için motorlarına bayrak asıyorlardı. Sorumlunun biri de "devamı Arka Bahçe'de, orda içicez" diye duyuru yaptı bize. Belediyeden yetki verilmiş ve bunu giydiği yelekle reklam etmiş bir başka motorcu millete bir şeyler anlatırken, yani grubun lideri olduğunu motorcu olmayan insanların da anlayacağı şeyler yaparken ikinci birasını içmeye koyuldu. İnsanlar baktı... "Zafer Bayramı Kortejinde sürmeden hemen önce bira içen bir lider... bir motorcu" dedi muhtemelen görenler.
Size "tüm motorcu kardeşlerini" bu etkinliğe davet eden organizatör motor grubunun 2 üyesi arasındaki diyaloğu yazayım.
A: Abi, hiç choper gelmemiş be..
B: Aha ya choper, işte (Polo'nun Regal'ini göstererek)
A: Bu mu choper? Bırak abi yaa... Intruder falan diyom.
Yazarın notu: İyi mok yiyon.
WAY BE BU BİZE YAPILIRMI :twisted:
Valla bana da biraz serseri göründü grup ama Nihat'ın dedklerini farketmedim. Gruba oldukça geç katıldım ondan herhalde. Zaten sahile inince de ayrıldım. Ortaköyden eve doğru dönüyordum yolda bunları gördüm haberim vardı ama gitmek planlarımda yoktu. motorları görünce dayanamadım katıldım. Nihatın dedikleri çok fena.... Yazık etmişler...
Öncelikle özürdilerim gelemedim.Ama bişi sorucam bu bizim kartal gidon ve ön amotisörlerle ilgili bişi yapılabilirmi acep [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif]Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
BUNLAR KENDİLERİMİ Bİ MOK SANAN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ ZENGİN PİÇLERİNDEN BAŞKASI OLAMAZ...Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
NE İŞİNİZ VAR KARDEŞİM SİZİNDE BU ŞEREFSİZLERİN İÇİNDE...HEYRET YAAA... Bİ ARAYA GELİN KENDİ GURUBUNUZU KURUN... ZATEN HERYERDE BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ KONUŞULUYOR....ONLAR ÇATLASIN....
HAYATTA EN SİNİR OLDUĞUM ŞEY BUDUR.. BİRÇOK MOTOSİKLET CAMİASINA GİRDİM ÇIKTIM HAYAT BOYU.. İŞTE BU GİBİ KENDİNİ BEĞENMİŞ KİBİRLİ ŞEREFSİZLERİN YÜZÜNDEN ÇOK YUMRUK YUMRUĞA KAVGA ETTİĞİMDE OLMUŞTUR ...
İNSAN İNSANDIR KULLANDIĞI ARABA VEYA MOTOSİKLET VEYA YAŞAM STANDARDI GÖZ ÖNÜNE ALINILARAK YAPILAN SINIFLANDIRMAYI HER ZAMAN HER YERDE EN AĞIR ŞEKİLDE TEPKİ GÖSTEREREK KINIYORUM...
UTANMAZ AHLAKSIZ KİŞİLİKSİZ SEVİYESİZ İNSANLARLA AYNI CADDEDE BİLE MOTOSİKLET KULLANMAYIN...
SİZE HİÇBİR FAYDASI OLMAYACAĞI GİBİ ŞİMDİ BENİM OLDUĞUM GİBİ SİNİRLERİNİZ ALT ÜST OLMASIN EN AZINDAN...