Yazdırılabilir Görünüm
Ben gelemedim yine tatlı mı yediniz yoksa, resim falan da yok gerçi... hadi bir umut haftaya artık...
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Ben gelemedim yine tatlı mı yediniz yoksa, resim falan da yok gerçi... hadi bir umut haftaya artık... 2 kişi birden getirdi hemde abi :) Tatlı getirenlerin keşesine bereket Allah bir an önce full pacth olup tekrar tatlı ısmarlamayı nasip etsin (: Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Ben gelemedim yine tatlı mı yediniz yoksa, resim falan da yok gerçi... hadi bir umut haftaya artık... abi hemde en çok gene arka masa yedi :D isimleri kendilerinde saklı :D
Alıntı: Recep YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı 2 kişi birden getirdi hemde abi :) Tatlı getirenlerin keşesine bereket Allah bir an önce full pacth olup tekrar tatlı ısmarlamayı nasip etsin (: Telgraf ile bunu gönderdi 2 kişi getirdi ama yemezler ... biz bunu tek sayıyoruz 😜
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı 2 kişi getirdi ama yemezler ... biz bunu tek sayıyoruz 😜 Bu Mehmet'ler çok çakal abi 😂😂😂 Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Recep YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Mehmet'ler çok çakal abi 😂😂😂 Telgraf ile bunu gönderdi Allah bilir bölüşmüşlerdir masrafı ... bizden kaçmaz zaten iki tatlınında tadı aynıydı oradan çaktım davayı ... çok zekiyiz biz Mehmetlerrr
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı Allah bilir bölüşmüşlerdir masrafı ... bizden kaçmaz zaten iki tatlınında tadı aynıydı oradan çaktım davayı ... çok zekiyiz biz Mehmetlerrr Evet ya bildiğin aynı yerden alınmış Sadece 1 poşete sığmadıgı için iki poşet e konmuş gibiydi [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: Rednexi Nickli Üyeden Alıntı abi hemde en çok gene arka masa yedi :D isimleri kendilerinde saklı :D Yok öle bişi ... kuru iftira ...